Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
T

o je obećanje. Tema mi nije omiljena, ali priča je jako dobro napisana. Nasmejao sam se."marissa, da, možeš pitati povremeno, ali budi oprezan i ne preteruj sa privilegijom. Hvala vam što ste mi dozvolili da ga popušim."Voleo sam da mogu da ga odvedem dublje, ali nisam imao kapacitet da savladam svoj geg refleks u ovom trenutku. Osjećao sam se umanjeno i poniženo.
Nema povratka kako je bilo. On je bio moja prava Ljubav, Gospodar, Dominant i Vlasnik.
Toliko mi se sviđa. Dat ću ti nagradu."Ruke koje su drhtale od uzbuđenja, skinula sam mu papuče i posegnula i otkopčala mu kaiš, otkopčala pantalone i povukla ih i gaćice dole dok je on podigao bokove da to dopusti. Obuci nešto prikladno. Nastavi to raditi gej/bi sajtovi za upoznavanje. Oboje smo to znali. Zamišljala sam kako osjećam spermu unutra , koji će mi uskoro napuniti usta na čemu se zasniva veza za upoznavanje. U ovom trenutku, shvatio sam da je moj vlastiti penis tvrd i pokušava se ispraviti u mojim gaćama. Njegove moćne ruke preuzele su pokret.
Spustio je naslon za noge i pokazao me naprijed, između njegovih nogu. Pusti se unutra."Srce mi je poskočilo.

Ponekad ću ti dozvoliti da obožavaš moj kurac kada si mi pokazao svoju robovanje na druge načine. Ne obožavam stopala, ali definitivno volim sisati kurac i također biti jebana, posebno od strane BBC-ja.

Gej/bi sajtovi za upoznavanje

TOP