Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
Z

adahnem od osjećaja njegove gole ruke duž mog stomaka. Gura se naprijed jednim dugim snažnim udarcem i ispušta nazubljeno stenjanje.

Pre nego što uspem da povratim ravnotežu i ponovo počnem da trčim, osetim kako me ruke obavijaju. Onda čujem. "Hoćeš li na izlet Babygirl? Tata pita dok završavam sa pospremanjem nakon ručka na logorskoj vatri.

Zadržavam dah dok mi prelazi preko grudnjaka, a zatim izdišem uz stenjanje dok spušta čašice dolje izlažući moje grudi hladnom zraku i svojoj toploj ruci. Na trenutak se ukočim, potpuno zbunjen. Nakon nekoliko minuta konačno osjećam kako se njegovo tijelo potpuno opušta."Jesam li te povrijedio, djevojčice?"pita on umorno."Nisam htio biti tako grub.""Ne, tata, bilo je nevjerovatno" Okrenem glavu dovoljno da ga pogledam u oči kako bi mogao vidjeti da sam iskrena. Moje tijelo se trese od zadovoljstva koje izaziva mala akcija. Ruka preko mojih usta polako klizi niz moj vrat, preko grudi do struka, a zatim se vraća gore, ovoga puta gurajući moju košulju.
Slijep za strah i zbunjenost, ne vidim korijen na putu. Moram da smislim nešto ili će me prebrzo uhvatiti, moram da ga nateram da radi za to. Prelazim prstima po bradavicama, štipam i uvijam dok ne zaplačem. Nadam se da to neće vidjeti i da će se morati vratiti kada shvati da više nisam na glavnoj stazi. Dok se povlači, nacerim se i šapnem "Možemo li pokušati ponovo sutra? Znam da mogu pobjeći ako se potrudim više.""Oh ti misliš da je tako?"on reži i golica me, navodeći da se kikoćem sve dok ne mogu da dišem. Njegova sada slobodna ruka obavija me oko vrata, držeći me mirno na svojim grudima dok počinje da se zabija kao zvijer koju su dugo poricali. Odjednom me pogodi, juri me kroz šumu čovjek duplo veći od mene bez pojma šta planira da uradi kada me uhvati. Moje tijelo polako miruje u njegovim rukama. Pomičem se i izbacujem nogama, testirajući njegovo držanje na svom tijelu. Zadrhtim, zatim se okrenem i jurim prema drveću."Držite se staza! Nema gubljenja!"Čujem ga kako viče. Zvuči divlje, ali ispod toga mogu reći da je tata latino dating agencija.
Sinoć smo se mazili pored vatre dok smo gledali u zvezde, a onda vodili ljubav pod njihovim sjajem. Oblak straha nestaje i moje tijelo se lagano opušta u njegovom držanju. Uz ljutito režanje njegova ruka poleti do mojih farmerki, jednim brzim pokretom otkopčava ih i gura ih i moje gaćice do koljena.
Posljednjim pritiskom me čvrsto drži i kotrlja nas na bokove, držeći svoj penis čvrsto uvučen u moje tijelo. Nekako uspijevam da ostanem na nogama, pa čak i da ne izvrnem skočni zglob dok se spotaknem i posrnem naprijed.

Latino dating agencija

TOP