Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
M

rzela je što je uvijek odlazio i vraćao se svojoj ženi. Bila je sve više uzbuđena zbog njegovih prstiju u njenoj guzi, potajno želeći da je uzme analno. U nekoliko navrata je tražio da ona leži u krevetu gola za njega."Mami, nedostaješ mi", privukao ju je k sebi i poljubio.
Uprli su oči jedno u drugo, došla je, teško. Ovo je uvijek bio najteži dio, rastanak koji je mogao biti zauvijek, ili se osjećati kao zauvijek. Kada je došao i učinio da se osjeća kao njegova, posjedovao ju je. To je ipak bio dogovor. Stavio je ruke na njene grudi, a zatim spustio glavu na njenu lijevu bradavicu. Upravo je obukla svoje čipkaste zelene tange i morala se podsjetiti da mora skloniti psa prije nego što dođe je bezbedna usluga za sastanke legalna. Mogao je njeno zadovoljstvo u njenom glasu, a njena vagina se stegnuti oko njegovog kuraca, došao je i zarežao kao životinja. Ta kao mraz crna kosa podignuta uvis će biti u njenim rukama.
Njegovi prsti su zauzeli njenu vaginu, natjeravši je da stenje njegovo ime, a zatim ga je obgrlila usnama. Poljubio ju je ponovo, duboko, ona je pogladila njegov kurac, poljupci su postajali sve intenzivniji. Stavio joj je kurac niz grlo i promatrao izbočinu koju je tamo stavio. Igrao se s njenim punim grudima dok je to radio.

Uhvatila ga je za lijevu ruku, hodajući i ljubeći se niz hodnik dok nisu stigli do njenog kreveta. Obukla je pantalone i odvela ga nazad u prednju sobu. Ponekad su ti poljupci bili poljupci o kojima je sanjala.Čak i da mu nije zaista pripadala, u tom malom trenutku, zaista je pripadala. Njegov jezik će istražiti unutrašnjost njenih usta.

Je bezbedna usluga za sastanke legalna

TOP