Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
S

a svime što mu je pri ruci, u frustraciji, lupa i tuče, radoznalo dok pokušava da uđe.

Ljudi su od toga napravili igru, scenu, izdržavajući beskonačne sate bola da osete jedan trenutak slobode, dok se osećaju kako lebde, izgubljeni u svetu u kome nema zidova, ni barijera, gde možete da se vinete i dižete kao leptir, dok nema energije, mentalno je došlo vrijeme za odmor. Njegovo vrijeme tamo je ograničeno;mora požuriti, jer se po prirodnom instinktu grade nova vrata. Da bi uhvatio njenu pokornost, njenu predaju, prekršio je, obeležio i ponižavao, da bi je doveo do te jedne tačke slobode. Da vam pogled padne na svako lice, svakog učesnika emisije, kada biste se udubili u njihove umove znali biste šta su svi tražili, ista stvar. Začuli su se jecaji dok je osoba polako izmicala, dahtala i izokrenula oči.

Njegovo tijelo ulazi, voda ga obavija dok nestaje. Kutija za alat bila je postavljena na pod i dok je bila otvorena, moje oči su se prikovale, on je polako i metodično radio na njenom tijelu kako bi došao do njenog uma zabavljanje u Scarborough North yorkshireu. Krvnikova stolica, stolica isljednika, njena stolica, u potrazi za svojom unutrašnjom slobodom. Oči su mi se ispunile suzama, ne zbog onoga što sam vidio, već zato što je našla ono što je tražila. Polako se krhotine raspadaju, dok se on centrira u područje koje je odalo, ruke mu sežu unutra, pokušavajući da se probije. Možda su vidjeli ključ, ali su mislili da je njihov put efikasniji;možda jednostavno nisu znali kako da ga koriste. Kako se publici izražava upozorenje o prirodi onoga što ćemo vidjeti, naramenice su čvrsto zakopčane oko ženskog okvira reddit poverty dating. Sjedio sam i gledao svaku predstavu kako glumi, svaka osoba traži istu stvar, ali ne zna kako da je dobije.
Znao sam šta je osjećala u tom trenutku, znao sam emocije i znao sam kako ju je to progutalo. To me rastužilo jer sam se digao da odem, znao sam da postoji drugi način, neko je jednom uzeo ključ, a ja sam čekala da ga neko, bilo ko ponovo nađe. Sjedimo i vidimo ljepotu, želimo da osjetimo iskustvo, ali strah nas zaustavlja, neizvjesnost, iako ne bismo željeli ništa osim da osjetimo nalet koji mora juriti kroz njega.

Zabavljanje u Scarborough North yorkshireu

TOP