Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
A

ngel se zagonetno nasmiješila: "Pusti me da brinem o tome. Uklonio je sve tragove ruža i olovke za oči prije nego što je otišao pod tuš i otrljao se od bilo kakvog traga parfema. To nije bio lak potez, ali Xander je pomaknuo rukom da otkopča vampirove farmerke. Angel ga je snažno stezao, držao ga na mjestu i kontrolirao svaki potisak tako da ni sekunde je potrošeno."Svršavam", dahtao je vampir. Pogledao je u lice svog ljubavnika i klimnuo: "Da.
Nikada prije nije primijetio srebrnasti sjaj koji bi mogao baciti pun mjesec. Nije bio siguran da li je to njegova mašta ili je nelagoda i bol manje nego prethodne noći.

Ne zarađujem od ove priče. Tinejdžer je još malo pomilovao kurac, bilo mu je dobro pod prstima, bolje bi mu bilo u guzici.

Dok su se spuštali niže, Xander je podigao jednu, a zatim drugu nogu da iskorači iz njih. To je napalilo Xandera – mjesečina, seksi haljina, Angel, sve se urotilo da ga učini čvrstim i spremnim. To bi bilo lijepo."Kao što je Xander i sumnjao, park je prazan, sa samo nekoliko mačaka lutalica koje su pokazale da u Sunnydaleu ima drugog života.
Volio je da ga je vampirov kurac od dvanaest inča tukao i napravio je pravu 'ženu'. Želim tvoj veliki kurac u svom dupetu.""Oh," Xander je malo zastenjao kada je osjetio kako Angelov kurac počinje ulaziti u njegov anus. Njegova spavaćica se vratila u svoju kutiju za sekice, koju je ponovo sakrio ispod svog kreveta i kada su se roditelji vratili ponovo je bio tinejdžer (mada, malo su znali, onaj sa veoma bolnim dnom). Usrana rupa, koja je bila djevičanska, prethodne noći bila je tako dobro iskorištena da je bila bolna, osušena sperma ljepljiva iznutra i izvana. Tinejdžer je osjetio kako mu se kurac stvrdnuo ispod gaćica dok se vampirov zdepast okvir naginjao u njega. Ja ne posjedujem BtVS ili, njegovi likovi, oni pripadaju drugima reddit poverty dating. Xander je nevoljko ustao iz kreveta i onda je to vidio sajtovi za upoznavanje na kojima je sve besplatno. Zatim je pogledao svoju kuću, "ali ne ovdje". Xander je pocrvenio, bio je ljubav prema snažnoj riječi za koju se pitao – ne za njega nije – obožavao je Anđela, ali to bi moglo uplašiti vampira pa je najbolje da je ne kaže. Svejedno je pokupio svoju torbu bez naramenica."Zar ne znaš da dama nikad ne izlazi bez toga", reče Angel."Ne možemo izaći na ulazna vrata", podsjetio je Xander. Angel je podigao pogled, "Mesec, zar ne izgleda prelepo..." "Da", rekao je Xander. Nestabilno je ustao i svukao haljinu. Osjećao se jednako dobro kao što je i izgledalo, tanki pamuk lagan i utješan na njegovoj koži."Još uvijek ne gledam", reče Angel.
Nije bilo čak ni demona u blizini, Buffy je sigurno većinu njih ubila u svojoj ranijoj patroli, a nekolicina preostalih nije bila raspoložena da se uhvati u koštac s mračnim seksi vampirom. Malo se iznenadio kada mu je vampir pokrio oči rukama. Angel se uspravi, još uvijek držeći Xanderovo donje rublje. Vampirove snažne ruke ponovo su bile podignute na Xanderovu guzicu, a njegov prst je kroz haljinu stezao čvrste dupe Cissyne obraze.

Reddit poverty dating

TOP