Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

krenuo sam ruku tako da mi je dlan bio ravan na njenom prekrasnom trbuhu tik iznad njene stidne kosti.

Zatim sam je zamolio da se drži uz bok kade leđima okrenut meni i da se lagano sagne. Možda joj je bilo neprijatno dok je hodala, ali izgleda da nije i nije se žalila izbor partnera u online datingu. Chestnut nije pokušala zaspati mnogo prije nego što je počela da se kreće.
Bila je u očaju, jer su njene grudi postale manje bradavice. Osjetila sam kako mi podižu penis, neko se kretao ispod pokrivača. Odličan seks te umori.

Prestalo je kada je prestala da gura. Njena prekrasna okrugla guza okrenula se prema meni;Mogao sam vidjeti bazu ogromnog lažnog penis zakopanog duboko u njoj. Iznenađujuće, činilo se da se nije osjećala nelagodno, a bilo je i potpuno čisto. Predstavljena mi je njena prekrasna otvorena rupa. Ali, na kraju krajeva, pomislio sam, već je bila pripremljena za navalu vibratora od deset inča, i mojim originalnim kupanjem, nakon prvog analnog jebanja. Bila je vrlo ravna zbog dilda i kretala se oprezno, polako. Bio je to njen klistir otvorene rupe. Chestnut se polako uspravila, a onda je prošetala kroz kuću ispred mene. Mislila je da je ovo drugo smiješno. Spavala sam u njoj, jer su bukvalno svi naši prijatelji i gosti bili u svom nakitu. Stajala je u vodi dok je njen otvoreni klistir izbijao iz njenog dupeta u ostatke pene. Bilo je veoma erotično. Nije bilo iznenađujuće što je prekrasna žena tako utjecala na mene.
Vidio sam je okruženu mrzovoljnim, muškim rukovodiocima u elegantnim odijelima, koji pokušavaju uhvatiti pogled na njene raskošne grudi niz dekolte. Radila bi cijeli dan s njim duboko u dupetu, polako bivajući sve više i više uzbuđena.

Izašla je, a ja sam je umotao u drugu. Bilo je gotovo kao da spava, ali sam mogao osjetiti da radi svoje analne mišiće s vrhunskom vještinom.Željela je da joj se anus zatvori.

Podigla je kukove i pojavio se mlaz mjehurića dok je voda zamijenila zrak u njenoj guzici. Naučila je da manipuliše svojim analnim mišićima kako bi se stimulisala. Osjetila je moju potrebu. Okrenula se, osmehujući se, da kaže da je to bio izvanredan, topao, intiman, pun osećaj visoko u njenom telu, iznad njenog stomaka.
Nastavio sam da okrećem cijelu ruku vrlo sporo.

Izbor partnera u online datingu

TOP