Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
V

oleo bih da nastavim "sednicu", ali mi smo pred sletanjem. Mislim, u drugom. Nastavljam da se ljuljam, slatki zvuci seksa odjekuju prostorijom.

Ovo je tako seksi!Gal Gadot mi sjedi u krilu s mojim kurcem u njoj!Njeni zaobljeni bokovi, njene živahne grudi, znoj koji joj curi niz stomak. Nitko od ostalih učenika još nije ovdje, tako da idem naprijed da se sredim. Prelijepa žena kojoj se znoj slijeva niz stomak i bedra, uvlačeći se i izlazeći iz visoravni. Uzvraćam osmijeh.
Jauk joj izlazi iz usta. Oboje idemo pod tuš. Polako ga trlja između stomaka i ruke.
Toliko o tome da radim bilo šta danas, ali ne žalim se!Ona prekida poljubac. Ona posegne i počne se igrati svojim sisama. Ona ima besprekorno lice. Njene duge noge obavijaju moja leđa. Idemo. Moja lijeva ruka luta gore-dolje po njenim prekrasnim nogama. Moja ruka koja je lutala gore-dolje po njenoj nozi polako se zmija prema gore. Nastavljam da prelazim rukama gore-dolje po njenoj strani."Nikad prije nisam bio tamo, volio bih to. Odvest ću te na maturu."Ona ustaje i odlazi u kuhinju. Vidim olakšanje u njenim očima.
Ona se nasmije i kaže: "Shvatit ću to kao 'da'. Ona prilazi meni i otkopčava mi pantalone. Ostali učenici se pozivaju i dobijaju svoje nagrade. Onda Gal kaže nešto od čega mi srce poskoči."Izvinite momci, već sam sa pravim muškarcem."ona prilazi meni i uzima me za ruku.

Vidim je nazad. Onda se taj osmeh vraća na to divno lice, i tačno znam šta ona misli kada treba da odete na skeniranje za upoznavanje. Još uvek sam u njoj;Još nisam doživio vrhunac.

Stavlja mi obe ruke na stomak i podiže se sa mene. Taksi se zaustavlja i ja plaćam vozaču. Vraća se do mene s njima. Fantastičan je kao hotel u Parizu. Podiže se da čučne na mene, pokazujući koliko duboko ću ići.

Kada treba da odete na skeniranje za upoznavanje

TOP