Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
K

ao da je moj najdublji stav rezervisan samo za vas. Igrate se s njima u dlanovima, lagano trljajući.
Guraš, tako nežno, eksperimentišeš, osjećaš davanje mojih kostiju ispod moje kože. Osjećaj tvoje grube kože nada mnom uzbuđuje moje tijelo, ali moja želja nije zahtjevna – moli i moli kao ja Alternativa online aplikaciji za upoznavanje. Tvoja slobodna ruka puzi gore tako da mi možeš prstom pritisnuti donju usnu gdje viri, a ja sam toliko gipka da je ni ne pokušavam usisati u usta. Okus me tjera da žudim, ali ne tražim ništa od vas u ovom ritualu. Odatle mi je srce blizu, lupa o tvoj dlan, ubrzano. Oči mi se zatvaraju i gotovo mogu osjetiti tvoju ruku kako mi je raširenu preko ključne kosti, gurajući me o posteljinu. Dok me meka tkanina češlja moj obraz, moji udovi se izdužuju i opuštaju, a usne omekšaju, ne neprimjetno kako bi pričale, ali očigledno, u izlivu moje pokorne prirode. Istražuješ me kao da me nikad prije nisi vidio, što, pretpostavljam, na neki način nisi. Tvoji prsti nežno hvataju moju ušnu resicu, miluju je po njenoj hladnoj, mekoj površini, šaljući mi trnce elektriciteta po koži. Znam da si težak;Znam da ti je to učinio pogled na mene kako ležim gola i pognuta.Želim da sačuvam svetost ovog trenutka, tako da ništa ne govorim. Zavalim se u fotelju i zatvorim oči, pokušavajući ipak biti tamo.

Znam šta voliš kod mene, šta te tjera da se vraćaš – ranjivost mene, način na koji drhtim od tvog dodira i volim to, promjenu koja me obuzima kada mi spustiš povez preko očiju.Čini se kao da bih uzeo bilo šta kada mi zavežete oči – promjena toliko očigledna da je potpuno mistična. Pogled ti gori na kremastoj baršunastoj koži moga okovanog vrata i grla, i drhtim.Čujem tvoje ruke kako rade, znam šta radiš i moje tijelo reaguje. Lagano se rastaju, čekaju, i vidi se da mi ispod poveza oči lagano trepere. Tiho stenjem, ne protestirajući dok tvoj stisak stišće jednu od njih. Ali nije me briga;Prihvatam to samo željno.Želim da prosipaš po meni, da radiš samo ono što voliš.Čujem kako ti se ruke ubrzavaju, i osjećam te, toplu i kremastu na mom vratu i grlu, kako mi kapneš posljednjih nekoliko kapi preko usana i obrva. Mrmljam i uzdišem, i osjećam kako ležiš pored mene, i spavam, zadovoljan i oduševljen tvojom zasićenošću..
Znam da boliš da se preliješ preko mog grla, tog predmeta toliko tvoje fascinacije. U početku sam mislio da si izašao iz sobe, ali shvatio sam da si samo mirovao i posmatrao me. Osećam kako silaziš s kreveta, a ja ležim i čekam, oči mi trepere dok pokušavam da predvidim šta sledi. Više sam opušten. Dišem, udišem tvoj miris iznad sebe, zamišljam šta bi moglo doći, sa iščekivanjem i prihvatanjem.

Cijelo mi se tijelo pomalo pomjera u iščekivanju, bokovi mi se lagano izvijaju o čaršave, stopala se protežu da me razgibaju. Poližeš palac i oblažeš mi bradavice, a od hladnoće na mokrom se stvrdnu.

Tvoj palac se vraća mojim ustima, nježno miluje, a zatim gura unutra, tvoji prsti na mom obrazu podstiču me na sisanje. Ništa drugo me ne obuzima tako brzo – povodljiv sam i voljan, potpuno poslušan.Čak i zamišljajući trenutno, ne mogu se baš tu staviti. I znam da posle toga želiš da spavaš. Tvoja ruka na mojoj ključnoj kosti ide prema dolje, da dodirne moje grudi. Osećam da ti se dah lagano ubrzava kad me vidiš, kako se činim malim u poređenju sa tvojom rukom koja mi seže skoro do ramena. Zamišljam da se igram sa tobom, pošto ti nisi ovde da se igraš sa mnom. Osjećam kako buljiš u moje usne, svjesna kako su se upravo promijenile. Prelaziš prstima preko mog lica, odražavajući ruku na mojoj ključnoj kosti, i moj mozak usporava.

Alternativa online aplikaciji za upoznavanje

TOP