Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

iko ne može znati za ovo!"Amphisbaenino lice je bilo ispunjeno veseljem i Elias je osetio da ga je prožimao mali udarac poniženja. Možete čak i jahati na mom repu, ako želite. Put kojim je išao bio je uvučen u planinu, plitku dolinu, sa dvije strane omeđenu kamenim zidovima, pocrvenjeli od izlaganja suncu i zaglađeni vjetrom. Neću se zaljubiti s tobom, ili dozvoliti da me navedeš da pomislim da se tako osjećaš."Osjetio je mali bol u stomaku u pogledu izdane povrijeđenosti na licu zmije, ali je nestao tako brzo da je to možda bila samo njegova mašta."Pa, ako si siguran, neću te tjerati da stvari shvatiš ozbiljnije nego što želiš."Amphisbaena se nasmiješila, iako se mogao zakleti da je bio napetiji nego prije."I neću te tjerati da kažeš ništa što ne osjećaš."Zmija se široko nacerila."Sada~.

Osjetio je iznenadnu napetost u stomaku, neugodnu želju da zajaše zmijski rep zbog čega se iznutra osjećao duboko čudno. Sve dok nije pogledao na stranu kamenog zida i ugledao toplo, nasmejano lice. Euforično stanje koje je zveckanje izazvalo bilo je čudno, ali nije mogao poreći vlastitu odgovornost. Elias je začuđeno zakiknuo zbog intenzivne naklonosti, a osmijeh ga je učinio još toplijim iznutra, dok se malo povukao, dok se lamija nadimala dok je to činio."P-Čekaj. Na trenutak je obliznuo usne, a onda klimnuo."To izgleda...
Odjednom, njegovo tijelo je bilo umotano u zavojnice lamije, koje je ležalo uz vreli kamen, a na usta mu je bilo pritisnuto nešto debelo i zagrijano, dok je osjetio kako mu osovina izmiče iz darovane odjeće u toplu, besprijekorno usku usta stranice za upoznavanje u Kvinstaunu istočnom rtu. Osjetio je kako mu dah zastaje u grlu na trenutak, prije nego što je uspio da povrati kontrolu nad sobom, da odgovori.„Ah, Amphisbaena.. je prijateljstvo prije zabavljanja dobro. Da li je to bio neki čudan san?Ali to je bilo nemoguće, toliko je vremena prošlo.

Zmija se tiho nasmijala, a vibracija je prošla kroz jezik, zbog čega je Eliasovo cijelo tijelo trnulo."Elias~ Imaš tako sladak i kremast ukus! Mmmmm, moraćeš da me posećuješ češće, navući ću se na tako slatku malu poslasticu kao ti."Zmijin glas je bio nemaran i veselo topao, i Elias je osetio kako mu se celo telo steže pri pomisli da ponovo dođe u posetu zmiji.

Stranice za upoznavanje u Kvinstaunu istočnom rtu

TOP