Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
J

ack je bio toliko nervozan da je zamalo došao čim mu je kurac bio izložen toplom zraku u prostoriji. Anthony je bio gol i iz svih pora mu je curio znoj. Svršavam! Daj mi to, napuni mi dupe svojim ljigavim teretom!"Samo čuvši kako skromna brineta koristi psovke, on je počeo da pumpa svoju tešku spermu duboko u njeno drhtavo tijelo. Bila je previše upletena u njih dvoje prije nje. Bila je nagnuta nad njim dok je gledala kako njen djed uslužuje Kate i Abigail.

Direktno preko puta njih na sofi su bili Danny i Molly, a pored njih, Eddie je sjedio u Jamiejevom krilu. Imao je tako nevjerovatno vrijeme s njom kao njegov rođendanski kurac, tražio je da mu bude partnerica. Veo tamne, sjajne kose prekrivao mu je trbuh i bedra dok mu je sisala kurac. On se s mukom izvukao iz pantalona, ​​ne želeći da joj oslobodi guzicu i skidajući ih, popeo se na sofu i klizeći svojim debelim kitom gore-dole po njenom prorezu, gurnuo se napred, utonuo do pola u njenu macu. Njen jarkocrveni sjaj za usne privukao je sve momke u iskušenje, a mnoge žene su također slinile. Pravimo zabavu Reganove punoljetnosti i orgija naredne nedjelje. Nisam baš dobra sa kalamburama."Obmotao je ruku oko njenog ramena i nježno je milovao po nadlaktici, dok je pritom hvatao njenu veliku sisu, "Šta si dobar u Alexis? Ona mu se lukavo nasmiješi, oslobodi tu kvržicu koju sam tražio proteklih deset minuta i pokazaću ti."Brzo je otkopčao pantalone i spustio patentni zatvarač. Svečanosti će početi ubrzo nakon toga.""Svečanosti, sada je to novi način da se to nazove. Svaki mišić u njenom tijelu se ukočio dok je osjetila kako se uvlači u njenu čvrstu guzu. Kao i uvek, Marija je izgledala prelepo. Cijela dnevna soba je imala smrad znoja i seksa koji je lebdio u zraku dok su parovi koji su već došli kročili oko drugih koji su bili na rubu svršavanja. Sjetite se svježeg sušija od tune."Podigla je pogled i ugledala ogroman ukočen penis kako lebdi iznad njenog nasmijanog lica, ispružila je ruku i zgrabila Joeove vitke bokove i povukla ga dok se njegov ukočeni penis nije okrznuo o njene lijepe ružičaste usne. Zakačio je Nickyja za jednu od drugih fotelja sajtovi za upoznavanje i prijateljstva. Pomicala je gore-dolje šaljući mlazove pljuvačke niz njegov blistavi penis dok je prizemljivala svoju neurednu macu na njegov aktivni jezik. Progonili su svoje sljedeće osvajanje.
Trebao bi vidjeti zabavu za četvrti jul koju smo planirali u Hampton'su. Bio je posljednji koji je dobio Nicky je bila isto toliko neodlučna i trebalo nam je nekoliko nas da je dovoljno uzbudimo da stvari započnu."Eddie je pogledao Jamieja: "Ako nemaš ništa protiv, mislim da ću kliznuti tamo i vidjeti mogu li ti pomoći."Otišla je prije nego što je Jamie uspio odgovoriti.

Sajtovi za upoznavanje i prijateljstva

TOP