Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
I

zvukao je nož iz stražnjeg džepa i uvjerio se da ga ona vidi.

Uzeo je svoj nož i prošao po njenoj desnoj nozi dok nije stigao do struka njenih satenskih gaćica. Ovaj put je polizao njenu vlagu sa njenih usana. Gledala je njegov i osjećala svaki njegov pokret. Vezana i sa začepljenim usta nije mogla ništa učiniti.Žestoko ju je lizao, zadirkujući joj klitoris i nazivajući je kurvom i prljavom kurvom. Nadala se da je vidio sve što drži u fiokama.

Prošlo je najmanje 7 mjeseci otkako je uopće bila na spoju, mnogo manje prave romanse. Osjećaj hladne kože učinio joj je tijelo napetim.

Bilo je malo otpora.Čvrsto se stisnula od osjećaja njegovog prsta iznutra. Dugo nije osjetila nekog drugog u sebi ocala sajtovi za upoznavanje. Podigao je usta od njene mace i polako povukao prst igre riječi za profil za upoznavanje.

Počeo ju je jebati brže, zabijajući duboko sa svakim zamahom, klizeći skroz van, samo da bi osjetio kako joj glava kurca iznova i iznova razdvaja usne. Polizao ju je duboko i temeljito kako ne bi propustio ni kap njenog nektara. U njoj je buktila vatra. Protrljao je svoje tijelo o njeno dok se spuštao prema njenoj mački. Drugom rukom je podigao njenu kapuljaču otkrivajući njen klitoris koji čeka. Ne trudeći se da skine bokserice, izvukao je kitu iz proreza na prednjoj strani.
To je nateklo do maksimuma od sve pažnje koju joj je posvetio mačkica koja je curila. Protrljao ga je palcem.

Ocala sajtovi za upoznavanje

TOP