Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
L

uk je bio sav iz jednog komada, sagrađen od kamena, i činilo se da je veoma star.

Na kraju se auto zaustavio, a ona je još jednom podignuta iz prtljažnika. Zatim je skinula gumene rukavice i svoj laboratorijski mantil, pokazujući da je ispod njega zaista gola, iako je nosila i malu srebrnu kragnu i nekoliko zanimljivih pirsinga. Sjećala se i da su je ugurali u prtljažnik velikog automobila i odvezli nekamo dok je ležala drhteći u mraku. Oduvijek je imala odlične zube i bila je radoznala za zahtjeve iz ugovora, ali čini se da ništa nije trebalo uzimati zdravo za gotovo. Odjednom se njena svest vratila i shvatila je da je gola na stazi negde u šumi sa dva veoma krupna muškarca... Bila su to dva dana užasa koji se nejasno pamte. Noge su joj bile gurnute, a hladni metalni raspršivač je ubačen duboko u pičku, uzeti brisevi, a zatim ih je ispitivač skupio i ostavio je samu na stolu, raširenih nogu i pičke, i očajnički uzbuđena.Žena se vratila iz susedne sobe, ne zastajući da jednom objasni šta se dešava. Po cijelom licu luka bili su urezani simboli, mnogi prekriveni mahovinom i prljavštinom. Konačno je žena spustila usta do Angelove mace i nastavila da čvrsto liže Angelov klitoris, dok se Angel grčila, vrišteći svojim orgazmom u geg koji joj je bio uvučen u usta. Njen klitoris je tada bio oštro povučen i igrao se dok se nije proširio (i snažno je držana dok je udarala u orgazmu), a zatim je takođe bio probušen malim, ali debelim prstenom koji je ostavio njen klitoris trajno otkrivenim.
Od tog trenutka ostala je gola, osim tanke metalne kragne koja joj je bila zatvorena oko vrata i zaključana privjeskom. Muškarci su zastali ispred nadsvođenog prolaza, činilo se da su skupili hrabrost, a Angel se zapitao zašto izgleda da se plaše. Zatim joj je trljao bradavicu alkoholom i hladan ubod alkohola koji je isparavao na njenoj koži pomogao je bradavici da se još više uspravi. Zatim je grubo gurnuta niz stazu, teturajući od tako dugog zatočeništva, jedva primjećujući tvrdu zemljanu stazu sve dok nije nagazila na šišarku.
Igla je tada gurnuta kroz kožu ispod njene bradavice, a Angel je očajnički povikala od bola. Zatim joj je rečeno da ustane, okrene se, sagne se i pokaže zadnjicu, zatim da legne na leđa na drveni pod, široko raširi noge, rukama otvori usne i pokaže svoju pičku ispitivaču.Činilo se da je grubo zadovoljna svojim izgledom i ponovo je naredila da ustane. Ispitivač je tada počeo detaljno da ispituje njene grudi, i ona se osećala kao da je to bio lekarski pregled nego bilo šta seksualno, iako su je zbog golotinje i užasne bespomoćnosti ostavljali osećaj užasa i uzbuđenja dating bay area reddit.

Angel je skoro vrisnula, očajnički svršavajući dok je žena polako prstom jebala svoje dupe. Angel se sjetila mučnog uzbuđenja dok je potpisivala "ugovor", znajući šta slijedi, znajući koliko to želi, a istovremeno ga se plašila. Bespomoćna zbog promjene u svojim okolnostima, Angel je počela da doživljava orgazam od pažnje.

Sjećala se da joj je odjeća odrezana nožem, dok je stajala umrtvljena i očajnički pokušavajući da se ne pomjeri - rečeno joj je da će vjerovatno biti posječena ako se makne. Drugo putovanje je bilo mnogo duže i ona je smatrala da je mračni mali prostor zastrašujući, a njena bespomoćnost zbog pulsiranja između njenih nogu nije pomogla. Opet zadovoljno gunđanje i odvedena je do malog stola i upućena da legne na sto. Tada joj je naređeno da legne na stomak i da podigne kukove u zrak.Žena je pažljivo namazala prste jedne ruke, a zatim gurnula dva, pa tri duboko u Angelovu pičku, ne zaustavljajući se pred orgazmima koji su sada nekontrolisano cijepali Angela.

Dating bay area reddit

TOP