Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
Z

adovoljno je pjevušio za sebe i prišao joj, zgrabivši je za struk i pritisnuvši međunožje uz nju.Čvrsto je pritisnuo njenu meku zadnjicu i bila je samo malo iznenađena kada su njegove ruke obavile njene bokove."Pa, dobar dan, Jane."Rekao joj je, a ona je odgovorila seksi: "Dobar je dan, zar ne?"i mrdnula dupetom o njega.

U tom trenutku je izvukao njena usta i povukao joj glavu prema gore prema svom zgodnom licu."Znaš šta sam oduvek želela? Otisak karmina u obliku tvojih usana oko baze mog penisa. Nakon sve te stimulacije, bio je sve blizu svršavanja, ali je odlučio da želi još malo uživati. Odvojio je trenutak da upije vizuelno. Ona je odgovorila poljupcem u donju stranu njegovog penisa. Odgovorio je samo tihim stenjanjem i prevrnuo se sa boka na leđa, tek počevši da se budi tog jutra. Jezik joj je bio poput mokre, seksi trnice za cipele dok joj je polako gurao kurac u usta koliko je mogla, a zatim polako izlazio i vraćao se, svaki put bivajući sve dublji. Poslušno ga je lizala sve dok on nije pritisnuo glavu na njene usne, navodeći je da otvori usta i pusti njegovu sada slinavku slinavku u njena usta koja su slina. Izvukla mu je kurac iz svojih usta uz seksi, mokro šmrkanje, a on je glasno zastenjao, izvijajući leđa kako bi pokušao ponovo ući u toplu, mokru rupu u kojoj je uživao. Posao je bio manje-više isti kao i uvijek, iako su Jacka pustili ranije kući, jer nije mogao dobiti cijeli dan za rođendan. Ali ja te poznajem, i znam šta voliš.
Usnama je zavila oko njegovog penisa i uz njegovu kožu, impresionirajući čak i samu sebe lakoćom kojom je usisala njegov cijeli kurac u grlo. Jeste li htjeli nešto?"upitao je stidljivo dok joj je jebao grudi."Želim... Zastenjala je od erotskog olakšanja, zatvorila oči i na trenutak se izgubila u zadovoljstvu dodirivanja i zadirkivanja njene mace dok joj je ljubavnik jebao usta. Govoreći o pješčanim satovima, ponestajalo mu je vremena prije posla. Seo je u krevet da otrese ostatak pospanosti iz glave i uhvatio je okom Janein zadnji deo dok je išla pod tuš. Dve mokre, tople sise, zadovoljan kurac, prelepo lice prekriveno lepljivom, mokrom spermom, i orgazmični sjaj dok su dahtale.. Ostavila je jarkocrveni otisak usana na mjestu gdje ju je on zamolio i polako pustila njegov penis. Izvukao se i manevrisao iznad Jane, opkoljavajući njene grudi dok se igrao njenim bradavicama."O bože Džek..." zastenjao je na njega dok je hvatao dojku u svaku ruku i stiskao njene sise koje se dižu uz svoj kurac, ostavljajući mešavinu pljuvačke i skute po njima abenteuer online dating. Glasno je zastenjala i progutala njegovo sjeme dok je izlazilo u valovima, a nije mogla a da ne mljese svoju macu na njegovom licu dok joj je njegova sperma ispunjavala usta. Iako mu je bio rođendan, ipak je bio petak, što je značilo da ima posla. Nije joj smetalo - znala je da mu se više sviđa da ima par toplih, mekih grudi čvrsto pritisnutih uz vlastiti torzo i trbušnjake.

Došao je snažno, mlazovi guste sperme prskali su joj grudi i lice. Zadirkivao ju je igrajući se njenim bradavicama dok joj je jebao usta, njegov penis klizio je i izlazio duž njenog jezika, njenih usana, a njegova jaja udarala su joj po nosu svakih nekoliko poteza. Naravno, to mjesto je odabrala kako bi koliko-toliko povećala opseg osjetljivih dijelova njegovog tijela do kojih je mogla doprijeti u slobodno vrijeme.

Velike, meke sise sa živahnim, ružičastim bradavicama, širokim bokovima, debelim butinama i vidljivim samo vrhom njene mace, sve potpuno glatko obrijane samo za njega. Njegovi mišići nisu bili ogromni, ali su bili definisani i snažni. Ali, pošto mi je rođendan, bolje da obučem rođendansko odijelo."Svukao se prilično brzo, otkrivajući svoje nago tijelo. Posebno mu se dopao pogled želje na njenom slatkom malom pjegavom licu dok je zurila u njegov kurac, koji joj je sada visio tik iznad usana dok je stajao ispred nje azijske stranice za upoznavanje filipini. Stavi debeli sloj karmina.

Moraš me iskoristiti da zadovoljiš svaki poriv ili želju. Počeo je nježno grbati na njezinim ustima, a ona ga je pustila da je pojebe grlo kad je došao, zarivši lice u njezinu zadnjicu, sloj pamučnih gaćica je jedina stvar koja je odvajala njegovo lice od njene vlažne mace i okruglog dupeta.

Abenteuer online dating

TOP