Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
P

retpostavljam da je Hideo bio biološki otac. Neki vide neuspjehe kao dobro iskustvo učenja. Ako želiš obrazovanje, idi u biblioteku."Išao sam na koledž, tee hee. To je prilično ograničilo njegovo komercijalno prihvatanje. Nisam bio veliki kuvar, pa smo jeli mnogo kineske, italijanske i indijske hrane za poneti. Zapamtite, ovo je bilo prije kućnog videa."Jo, dušo, imaš li više od 18 godina? Hajde da vidimo neku legitimaciju", zahtijevao je zdepasti ćelavi, ljigavi vlasnik u odijelu za slobodno vrijeme."Naravno, ja sam odrasla osoba.
Telefonski seks cijelo veče, četiri ili pet sati, ovisno o jačini poziva. Jebali smo gomilu navečer i onda je spavao deset sati prije nego što se sutradan vratio u laboratoriju. Nije mi se žurilo. Opet je postao tvrd, i učinio me kao pas, lako je uklizao u moju mokru macu, uzimao aljkave sekunde ili šesnaeste ili bilo šta drugo, i zavijao. Pilula je navodno bila 99,9% efektivna.Što znači da bi u svakom danu jedan ubrizgavanje sperme od 1000 promaklo. Ooh, ovo je bilo zabavno!Nakon još nekoliko orgazama izbacila sam ih i uvukla se u naš bračni krevet sa mojim velikim mužem Randyjem. Baš kao što si zakucao mene. Yummy!Sada sam bila gđa Randy Ronk.Život u Bostonu se nastavio otprilike isto. Pratio je i integrisao sve vrste meta-organskih biohemijskih molekularnih struktura pokušavajući da ih spoji na različite načine malta speed dating. Brad i Randy su me dvaput pojebali, a zatim ispekli Brendu. Pa, možda uglavnom za kokice.
Vrlo dobro, u stvari. Ovo istraživanje je bilo dugo i teško i nije jeftino i na kraju bezuspješno. Veoma smo bliski - uvek smo bili.
Odbili su nas. Ali ipak sam nam kupio mikrovalnu pećnicu nove tehnologije, i to ne samo za kokice.

Sve se promijenilo sljedeće godine nakon što su Brenda i Randy završili srednju školu. Retko smo bili usamljeni.
Ali nikada nije mogao da dobije RX7 sasvim ispravno. Brenda i ja smo dvaput uprskali Randyja, a zatim i Brada. Rekao sam mu da zvuči uzbudljivo. Dobijaš udobno sedište i slušalice za telefon, neke skripte za rad i improvizaciju, sve piće i grickalice koje želite. Rekao sam mu nešto o tome šta radim, a on je pričao o svojim studijama.
i sada imam jebenih 20 godina! Ja sam žena - ŽENA - i nemoj to zaboraviti, druže!""Hej, dušo, imaš prilično dobar glas. Randy je stajao na vratima u svojoj laboratorijskoj odjeći i vidio Lasishu kako me jede dok ju je Juan jebao, a ja sam sisao sretnog Hidea."Hej, šta je ovo? Šta se ovdje događa, Sue Ann?"Randy nije zvučao sretno."O, dušo, samo se zabavljamo. Počelo je kada me veliki Ted odveo u veliku knjižaru za odrasle u malom tržnom centru nedaleko od kampusa. U svakom slučaju, ostala sam trudna. nedostajao mi je Randy. Minimalni domaći zadatak prije večere. Obojica su mršavi tamnokosi momci s očima boje lješnjaka, svaki od njih šest stopa i četiri.
Tako da sam većinu jutra imao prijatelje i izlazio sam na sastanke nakon večere. Onda bismo se svi popeli u slobodan krevet tamo i jebali jedni druge naslijepo. Srušila sam se na njega.

Malta speed dating

TOP