Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
B

ilo je neodoljivo crucible matchmaking ne radi. Izvukavši ga iz usta, preklinjala sam ga za njegovu spermu, "Molim te, toliko želim tvoju spermu.""Ti si tako prljava kurva", mogao sam joj bliže čuti glas dok se saginjala sa glavom iza mog uha. Uživao sam u lokalnoj salati od kalabaze posute raznim teksturama i ukusima, njokima u krem ​​sosu od tartufa i sabljarci. Uprkos mom trudu, neki su mi se spustili u bradu. Bio sam toliko blizu dok su mlazovi guste sperme prskali po njenom licu da sam mogao osjetiti izrazit miris sperme. Pokaži svima koliko si dobar dječak i koliko si zahvalan. Uhvatila sam mu jaja, polizala stablo i nježno ih usisala u usta prije nego što sam ga vratila u svoja usta. Zagunđao sam, bježeći od njenih usana, a sa periferije sam mogao vidjeti kretanje njegovih punih snažnih udaraca. Bio je to prvi put da je moj kiks zaista bio izložen u javnosti nekome ko me već nije prihvatio.pocrveneo sam. Oči su joj se prevrnule u glavu, tijelo joj se treslo, a ona je vikala da svršava. Emocionalni bol obavio je uzbuđenje, i sada sam se osjećao opijeno, ali sam bio jedini koji je pijuckao sok za piće cijelu noć. Izvukao je, uhvatio je za kosu kako bi je držao na mjestu dok je milovao drugom rukom. Pogledala sam u njega, moje plave oči su hvatale mjesečinu, i omotala usne oko njegovog kita. Ova prljava kurva žudi za spermom čak više nego ona."Osjetio sam Racheline meke usne na svom obrazu, "Ti si tako dobra kurva koja žudi za spermom."Uz to, usne su joj bile na njegovom kurac, a ruke su mu milovale jaja. Brz ritam, punom snagom, zabio se u nju. Postajalo je vruće, a sva trojica smo imali sjaj znoja na koži. Srce mi je kucalo, pritiskajući ledeni stisak ljubomore. Poljubivši joj vrat, otkopčao sam joj grudnjak.
Biti s tobom..." Rejčelina izjava je utihnula. Bio sam uzbuđen zbog sperme, ali osjećati da mi je tvrdoća puna usta bio mnogo ugodniji nego što sam očekivao. Bila je prilično pričljiva, a ja nisam hvatao previše prijemčivih vibracija, čak i znajući da je namjera moje djevojke sigurno bila da nas sve vrati u hotelsku sobu. Skinuo sam košulju, pantalone i bokserice, naprežući se protiv erekcije. Imala je mediteransku salatu, linguini bolonjez i patku. Njegovo gunđanje i lupanje tijela po njenom ispunjavaju mi ​​uši.

Osjećajući njegov kurac u njoj."Dušo, dođi ovamo i pomozi mi da se spremim za njega", pozvala me djevojka. Otkopčala sam ga, skinula mu pantalone i uske bokserice bolji profil za upoznavanje na mreži. Erik ju je zgrabio za kosu, okrenuo oko sebe i savio preko kreveta. Moj kurac je još uvijek bio uspravan, ali od zadovoljstva što sam mu pomogao da ga ponovo uzbudim tijelo mi je naježilo.

Pratili smo tokove ljudi koji nisu voljni odustati u noći. Mogu osjetiti i okusiti koliko jako boli što te ima u sebi."Kažem Eriku, pocrvenevši kao i ja.

Crucible matchmaking ne radi

TOP