Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
C

rvene gaćice?Stvarno?Prevarant je stavio ruke na bok mehaničara, zaustavljajući njegovo kretanje i pažljivo prstima prebirajući traku muškog donjeg rublja. Ellis je ispustio prigušeno stenjanje dok se migoljio ispod mužjaka, zatvorenih očiju. Obliznuo je usne i oštro udahnuo, nespretne ruke su petljale u otkopčavanju pantalona. Nick je navio obrvu."Gdje je sav taj optimizam, kombinezoni?"Prevarant je upitao.

Nacerio se kad je čuo kako mužjak tiho cvili. Nick je pomaknuo zarobljenu desnu ruku mehaničara i pričvrstio je tik uz svoju lijevu, a njegova sada slobodna ruka pažljivo je trljala niz grudi muškarca, natrag do njegovih prepona. Hick je naglo udahnuo i pustio dah uz dubok jauk dok je Nick polako ponovo započeo svoj ritam, uvijajući prste unutra. Razdvojio je usne i još jednom pritisnuo jezik u usta drugih, gurajući se okolo vrhom dok je mužjak suzdržavao tiho stenjanje. Pomaknuo je ruku ispred Ellisovih usta i dotakao mu usne srednjim i prstenjakom, "sisaj". Ellis je brže povukao svoju dužinu dok je drhtao, ispuštajući još jedan jauk, koji bi vjerovatno bio glasniji da nije bilo zapreke u njegovim ustima, "ah... Nick je suzdržao smijeh. Nick je nastavio razmišljati o stvarima koje su mu nekako dale privlačnost prema Ellisu. Ellisovo stenjanje je polako postajalo sve glasnije prije nego što je zagrizao donju usnu, pokušavajući se šutjeti. Nick je pažljivo milovao paket prije nego što se povukao. Nick se pobrinuo da najviše premaže glavu svojom pljuvačkom prije nego što je vrhom pritisnuo mužjakovu naboranu rupu i polako gurnuo naprijed, glava je prijetila ulazu mehaničara, navodeći ga da se ponovo napeo. Ellis mu je bacio pogled preko ramena i klimnuo glavom, a pokreti su se nastavljali polako, otkopčao je ostatak kombinezona i pustio ih da se skupe oko njegovih stopala prije nego što ih je gurnuo s puta kako se ne bi spotaknuo.

Nick je polako razdvojio usne i protrljao jezik o mlađeg mužjaka prije nego što ga je gurnuo u svoja mokra usta, osjećajući gdje može doći.Šator mu se ponovo polako počinjao podizati u preponama kada je osjetio kako ga mehaničarska ruka hvata za bedro. Nick je stavio ruke na ramena mužjaka, polako pritiskajući palčeve u njegov vrat i gnječeći, "pa zašto si me uopće to pitao? Stvar koja voli nekoga."Čuo je kako se Ellis gušio dahom houston dating reddit. Podigao je pogled i oštro pogledao Nicka, koji se spustio na koljena. Odmahnuo je glavom, igrajući se sa svojom nevinošću, "kada sam bio u srednjoj školi, da.

Kako su se sekunde pretvarale u minute, jednostavan poljubac se pretvarao u intimnije poljupce, oba muškarca grozničavo izmjenjuju dah napišite savršen profil za upoznavanje na mreži. Svake proklete noći. Ali kao što su grupi bili potrebni Ellis, trener i Rochelle, tako je i grupa trebao njega.
Jus je nervozan..." Blago je promucao dok je spuštao pogled. Ellis se oklevajući povukao prije nego što je ustao, a lice mu je još uvijek zadržalo blago rumenilo. Kao odgovor, prevarant je tiho zarežao, "opusti se..." Ellis je teško progutao.. Ellis ga je oprezno zgrabio i pokvasio glavu jezikom prije nego što ju je uvukao u usta, stisnuvši usne oko starijeg muškarca.
I njegove su usne izgledale lijepe, iako ih mužjak još nije dotaknuo. Nick je pljunuo na ruku i protrljao svoju dužinu, uklonio prste i pritisnuo glavu na rupu drugog. Zamahujte kukovima kao da plešete i budite seksi dok se skidate. O, bože!"Ellis je začuđeno zastenjao i glavom mu se udario o drveni pod, osjetivši kako Nickov vrući, mokri jezik liže donju stranu prije nego što je uzeo glavu u usta.
Prevarant je podigao ruku i zbacio kapu kamiondžiju sa dečakove glave, sve više iznerviran činjenicom da mu je novčanica stalno udarala u čelo. Iskreno govoreći, svidio mu se Elisov optimizam. Spustio je pogled na dječaka, koji je gledao gore dok je sisao, i nacerio se."J-Ideš..." Njegove riječi prekinuo je još jedan jauk dok je progutao.
Grubo je progutao i zakolutao očima, prolazeći rukom kroz svoju prljavu, zalizanu kosu. Stalno priča o svom idiotskom prijatelju, Kitu", promrmljao je za sebe, trljajući potiljak. Mehaničar se povukao i ispustio zaprepašteno stenjanje, tiho dahćući. Budući da je to vjerovatno bila Ellisova prva seansa skidanja, prevarant je ustao i prišao, stojeći iza mužjaka."Pomisli na seksualnu pjesmu u svojoj glavi i zaljuljaj kukovima."Ellis je oprezno uzdahnuo i polako počeo da ljulja kukovima, slušajući bilo koju ljigavu pjesmu koja mu je prva pala na pamet."Sada, što senzualnije možete, uskladite pjesmu i počnite izvlačiti članke", promrmljao je Nick, prekrivajući mu požudu. Ellis je polako klimnuo glavom, grizući se za usnu i hvatajući madrac bez posteljine. Poljubio ga je u potiljak i između lopatica prije nego što mu je prstima protrljao rub košulje. Ellis je postao jarko crven na zahtjev, "b-buh...

Houston dating reddit

TOP