Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
M

olim te, preklinjem te, ne teraj me. Pamela je povukla tkaninu kako bi otkrila uređaj koji bi je prikazao na tabli, dvije okomite daske koje su se spojile i formirale V oblik pričvršćen za postolje zabavljanje prije razvoda. Zato je danas takvo obrazovanje.

Suze su joj potekle niz obraze, ali znala je da, nakon što je pokušala da namjesti svoju sekretaricu za krađu, u ovoj sobi neće naići na saosjećanje. Tada se Bustyjevi časovi vježbanja i rutine istezanja zaista isplate.""Dozvolite mi", ponudio je jedan od muškaraca."Dobar dan, gospođice Northampton. Zatvorila je oči, ali nije moglo pobjeći od zvuka poznatih glasova, nekih podrugljivih, a nekih zgroženih prizorom pred njima."Šta je uradila svom tijelu? Sada je potpuna kurva.""Radije bih umro nego dozvolio da me tako prikazuju.""Zaista iznenađujuće.

Pa, danas ćeš naučiti da si samo degradirana i bestidna kurva kao i sve ostale. Vaša prezentacija je bila vrlo uvjerljiva.""Hvala vam, g.
Ja..." Karmel je dodirnuo zatvorenika pendrekom za šutnju i zamolio čovjeka da još jednom okrene šraf pa da je Barbara Northampton, bivša izvršna finansijska direktorica Lone Star Incorporated Bank, mogla lapsati vlastite vaginalne usne kao mačka koja pije činiju mlijeka. Da, direktore, na putu smo."Pamela nije mogla odoljeti osmehu dok se njena žrtva uvijala u kopčama držeći njene gležnjeve i zglobove."Sad, jeste li spremni za svoj veliki ulaz? Siguran sam da će svi uživati ​​u pogledu na vašu opustošenu macu i vaše ogromne grudi."Palicom je kucnula po nježnim usnama."To je kurvinska pička, crvena i izlizana. Busty je vrisnula kada je shvatila kako će biti prikazana sa svojom vaginom i anusom izloženim bivšim kolegama kao vrhunac nastupa zatvorenika."Dobro. Sada, kad sam je vidio ovakvu."Dodirnula je Bustyine grudi i prešla prstima duž unutrašnje strane bedra prema sirovim vaginalnim usnama."Mislim da je ovo još gore."Zurila je u svog neprijatelja dok je štipala bradavice, uživajući u mješavini srama, bola, jada i očaja u očima."Zaista.

Busty se nagnula naprijed, naslonivši glavu na stol, ali Kipowski ju je uhvatio za kosu i podigao kako bi omogućio svima da uživaju u pogledu na bivšeg direktora finansija dok je pretrpjela opako analno silovanje od strane bivše pomoćnice. Žao mi je.

Jeste li znali da će nam se gospođica Kipowski pridružiti na vašem nastupu? Siguran sam da ćete imati o čemu razgovarati."Pamela se zahihotala na zatvorenikov prestravljen pogled. Vrijeme je da naučiš svoje mjesto."Pamela je otkotrljala palicu duž ženinih bedara i pritisnula prekidač da pošalje naboj kroz svoju natopljenu vaginu. Pamela je uhvatila stopalo i pričvrstila gležanj za šipku iznad glave. Djevojka je zaurlala kroz geg i još jednom su joj suze tekle niz lice."Misliš zato što si nekada imao veliku kancelariju, fensi auto i pametno odelo da nisi kao ove kurve. Kad je imala odjeću.""Pogledajte tu pičku. Carmel je stegla stisak i još jednom okrenula ručicu."Težak je posao, ali na kraju ćemo stići. Siguran sam da ste čuli da je jedna od vaših bivših zaposlenica, gospođica Barbara Northampton, poslata u zatvor okruga Harmon prije samo četiri mjeseca. Zatim je Pamela nagnula dasku da leži vodoravno, a Busty je izvila leđa, a noge su joj visjele preko ivice šume.

Zabavljanje prije razvoda

TOP