Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
A

li trebao bi doći ovamo da legneš jer znam da si i ti umoran."Povukla je ćebe do sebe. Gladno je ljubeći osjetila je njegov kurac uz svoju macu i zastenjala je i gurnula se prema njemu šireći noge malo šire. Zgrabio joj je gaćice i skinuo ih s nje. Njihovi jezici su se sreli i vrtjeli su jedno drugom u ustima kao da vode ljubav jedno s drugim.
Nije ništa uzvratio, samo ju je čvršće držao. Nakon što su njegovi roditelji otišli, njen dečko je skočio pod tuš, a ona je legla da nakratko odrijema prije nego što je krenula kući.Živjeti više od sat vremena daleko je bilo teško pa su uvijek najbolje iskoristili vrijeme zajedno."Hej, predivno. Kada je zavukao jezik u nju, ispustila je prigušen vrisak. Nakon nekoliko minuta prošaputala je njegovo ime. Izvukao ga je i bacio na pod iza sebe. Okrećući glavu, osluškivala je u potrazi za kupatilom i više nije čula vodu pod tušem.
Puzala je dole i ušla između njegovih nogu. Kada nije bilo odgovora od njega, znala je da spava.
Nagnula se i navukla pokrivače do njegove brade, a zatim ga nježno poljubila u obraz."Volim te", prošaputala je. Srušio se pored nje, dahćući.
Izgledao je tako mirno i zadovoljno. Bio je to dug radni dan za nju i bila je iscrpljena. Nasmiješila mu se dok je posegnula i otkopčala grudnjak. Stavila je ruke oko njegovog vrata i kretala se s njim osjećajući kako se približava orgazmu.
Zario je lice između njenih nogu i počeo da liže njenu mokru macu. Poljubila ga je, a on je spustio usne do njezine bradavice i počeo je nježno sisati. Bili su slatki, ali nisu shvatili da ona i njihov sin žele da odu. Spuštajući glavu dolje, sklopila je oči s njim dok je počela lizati njegov tvrdi penis. Nasmiješila mu se i ušuškala se u njega."Prilično si nevjerovatna", prošaputala je. Ispustila je dah, a onda je on ponovio s drugom.

Nikada prije se nije osjećala tako voljenom i zaštićenom od bilo koga. Posmatrala ga je nekoliko trenutaka. Uhvatila ga je za bazu i uzela duboko u usta besplatni sajtovi za upoznavanje bez troškova. Ušao je pored nje i privukao je k sebi.

Besplatni sajtovi za upoznavanje bez troškova

TOP