Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
D

eda Mraz je bio velikodušan sa svojim poklonima.
Na somotu su bila uredno ispisana slova, Tonijina desna noga nosila je Edgarovo ime, a njena lijeva označena Westonovim."Po jednu čarapu za svakog od vas", rekla je Tonia.„Mislim da bi oboje trebali da se bacite na posao da otkrijete šta je u njima.“Edgar je sustigao brata na vrijeme da čuje djevojčin poziv. Ali ona ga je ošamarila."Lijepo podijelite, momci. Ali postoji samo jedan od mene, tako da lijepo podijelite, momci."Edgar je pogledao brata, koji je već krenuo naprijed. Braća su joj posegnula ispod suknje, ali im je ona ošamarila ruke."Ne još, momci. I Tonia se igrala sa oboje.
Zagunđala je i stenjala, došavši treći put dok su je bušili. Bila je jako mokra i klizava tamo dolje, ali to nije bilo samo njeno prirodno podmazivanje.

Bilo je vrijeme da se izjednači rezultat. I mnoge božićne želje bi se ispunile.

Lak njegovog jezika trebao bi joj oslikati bradavice i mjesta na jugu. Stražar koji je patrolirao bio je nepomičan, ukočen u jednom trenutku, dok je Djed Mraz izjurio Toniju iz saonica u kuću.
Bol se ubrzo povukao. Lizala je, golicala i milovala blizance. Ali Tonia nije imala priliku da se odmori stranica za upoznavanje samaca uk. Sada bi Tonia ostvarila Tinine fantazije. Djeda Mrazova kučka od sestre jednom je običanin pretvorila u princezu s bundevom, staklenom cipelom i kutijom punom škripe gamadi koja je prikladna dob za zabavljanje. Stegla je Edgarov struk što je čvršće mogla svojim bedrima, ali je doživjela orgazam u trenutku kada se njegov kurac gurnuo u nju, a mišići su joj bili drhtavi i slabi. Ali ni lica nisu odobravala jedno drugo, a on nije mogao da se seti njihovih imena ili položaja u svom životu, pa je odbacio njihovu zabrinutost i otišao da se pridruži svom blizancu.

Stranica za upoznavanje samaca uk

TOP