Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
B

rzo sam se obukao, poljubio ga u čelo i izašao iz njegovog stana. Raskopčala sam kaiš džempera, pustila da mi padne s ramena, i pustila Carla da gleda, kroz moju košulju, u moje otvrdnule bradavice. Ovaj položaj, na koljenima, djelomično obučen, s izloženim grudima, meni je omiljeni. Kada se srušio, mazila sam se i zahvalila mu. Više puta sam mu zahvaljivao, kao mantru, izražavajući svoje razumijevanje našeg odnosa prednosti zabavljanja sa mnom tik tok. Nastavio bih, ali Carl je vrlo jasno iznio svoje potrebe. To su obje ruke, koje se naprežu da dopru do kraja, plus dodatni prostor za moja potpuno rastegnuta usta.Šta mogu uraditi?Jednostavna matematika mi daje odgovor;njegova jedna ruka stihira dvije preplavljene ruke. Ovaj trenutak smo podijelili dubokim, nekontrolisanim trbušnim smehom. Sljedeći trenutak me iznenadio. O aferama – osim što su zabavne, obično su neuredne, mogu dovesti do problema i zaista mogu sjebati vaš život. Pritom je gurnuo glavu natrag u mene, popeo se po mom tijelu dok je duboko ulazio u mene i poljubio me.

Izludio me kada je počeo da izvija prste u stranu dok je ulazio u mene."Moram te pripremiti, dušo."On se hvalio. I savršeno.

Budući da je ovaj grudnjak dizajniran da pokaže moje bradavice, pokrila sam se dugim, crnim džemperom na kravatu. Zato, pošto mrzim sjebane, neuredne probleme, izbjegavam sve duže poslove.

Prednosti zabavljanja sa mnom tik tok

TOP