Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
M

islio je da je Alessandro konačno uspio u svom cilju. Antonije se stidio što se nije jače borio za nju. Još uvijek potpuno gol, prišao je bratu, skinuo mu lisice i izgurao ga iz sobe."Ne želim te više nikada vidjeti", rekao je prije nego što je zatvorio vrata na Alessandrovo lice. Okrenula je glavu i pogledala u oči čovjeka koji je bio njen svijet."Volim te, Antoniuse", zajecala je prije nego što je orgazam zavladao i cijelo njeno tijelo počelo da vibrira."I ja tebe volim, mi cara", zarežao je dok ju je gurnuo u nju posljednjim dobro ciljanim pokretom, potpuno je ispunivši svojim sjemenom sa kim se trenutno zabavlja nomzamo mbatha. Njeni mišići su se tako snažno stezali oko njega, a cijela njena unutrašnjost pulsirala je od zadovoljstva oko njegove erekcije da se jedva mogao zaustaviti, ali nije želio da se veče još završi. Njeni mišići su se tako čvrsto stisnuli oko njega da se njegovo zadovoljstvo samo produžilo. Brzo se izvukao dok je Tereza još drhtala od zadovoljstva i okrenuo je tako da je bila na rukama i kolenima na krevetu. Terezin prvi orgazam za njega je bio najbolniji.
Obožavao je njeno tijelo kao ljubav svog života i sa svakim milovanjem i jaukom Alessandrov pogled se mijenjao od bijesnog do očajnog. Kretala se gore-dolje brže na svom ljubavniku kurac i stenjala dok je on prinosio svoju ruku njenom klitorisu kako bi je poslao do njenog vrhunca."Da, Antonije tamo! Skoro!"Vrisnula je neposredno prije nego što ju je probio orgazam. Tereza se zakikotala i odgovorila: "Dobro jer ne nameravam da odem." Ostavite komentar, bilo javno ili anonimno. Više riječi nisu razmijenjene samo pogledi.
Uvukao se u Terezin krevet, uzeo je u naručje i nakon poljupca pun ljubavi rekao: "Nikada te više neću pustiti. Tereza i Antonije su pripadali jedno drugom i ljubav koja je igrala između njih bila mu je očigledna. Alessandrove oči su se skupile i on se jače borio protiv lisica.

Antonije je bio fokusiran na to da Terezi pruži svo zadovoljstvo i pokaže svom bratu da je ona potpuno i neopozivo njegova. Postavio se iza nje i jednim pokretom ponovo skliznuo duboko u nju.

Kao izgovor je dala da je ponovo u gradu da prikupi posljednje dionice kako bi konačno izvršila svoju osvetu Antoniju i htjela mu je zahvaliti. Tereza je tiho zastenjala. Sva njena pažnja bila je posvećena prelepom muškarcu iza nje koji ju je tako dobro ispunio i upotpunio kao ljudsko biće.
Mješavina njegovog sjemena i njenih sokova curila je iz nje na posteljinu besplatno upoznavanje vojske u Velikoj Britaniji. Ovakvo ponašanje je proizašlo iz činjenice da joj je Alessandro godinama punio glavu lažima, a kada su te laži odjednom postale stvarnost Terezinim vlastitim ušima, više nije mogla vjerovati.

Tokom cijele večeri, Alessandro je dovoljno dobro shvatio da mu je to osveta. Antonius je izašao iz susjednog kupatila i vezao Alessandru ruke i noge.
Tereza je bila toliko ispunjena radošću i ljubavlju da više nije ni obraćala pažnju na okolinu. Alessandro je izmučeno zarežao. Njegove usne su pronašle njene, a poljubac je bio toliko ispunjen ljubavlju da je oboma oduzeo dah. Eva "O, da, jače, jače", vikala je Tereza dok je gledala Alessandra u oči.
Niko još nije znao za njihovo ponovno rasplamsavanje i to je bilo savršeno za njihov plan. Zastenjala je od zadovoljstva i svaki put kada bi došla da udahne, pohvalila je Antoniju muževnost.
Nakon što su se Tereza i Antonius ponovo našli u njegovoj kancelarijskoj stolici, razgovarali su celu večer. Tereza je nazvala Alessandra da je pita da li želi da je nađe u njenoj hotelskoj sobi. Zavodljivim pogledom, odvela ga je do stolice na sredini sobe i rekla mu da stavi ruke iza leđa.
Nadam se da ćete uživati, slobodno ostavite svoje komentare i glasove na kraju. Antonius je još više ubrzao svoj tempo i osjetio je kako Terezin orgazam probija kroz nju. Alessandro je oduševljeno reagovao i ubrzo je pokucao na vrata njene hotelske sobe.

Antonije je s ljubavlju poljubio Terezu dok ju je položio na krevet i prekrio je čaršavom.

Sa kim se trenutno zabavlja nomzamo mbatha

TOP