Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

na postaje mokra, ali mi kaže da čekam. Kosa joj je duga i moram paziti da je ne zapetljam.

Potreban sam joj da se pobrinem za sve njene potrebe. Ona me prihvati i imam puna usta sisa. I dalje je sapunasta, ali nju nije briga. Sisati i ponovo prst popularnost online upoznavanja po zemlji. Ona cums i cums. Kleknem da operem svaku pukotinu. Jedna ruka pere dok druga dodiruje.

Nedostaju mi ​​neke i ona to zna. Ona me nalaže da ne izgubim još jednu kap ili ću biti kažnjen. Kad ona ulazi, kaže mi da se skinem i uđem s njom. Moja glava visi nisko, dok moje oči ostaju ukovane u njene. Tada baš u tom trenutku počinje da svršava jače nego prije.

Tražim dozvolu da je poslužim za večeru zabavljanje i čekanje kod Mylesa Munroa. Uskoro želi ponovo da svrši. Prije nego što se sjetim, moja ruka bez napora klizi unutra i van. Ližem i grickam.

Vodu prilagođavam njenom ukusu. Prvo jedan prst pa dva. Kada se pojavi, ošamari me i kaže mi kako sam bio loš što nisam uhvatio svaku kap i da bih trebao biti zahvalan na svakoj kapi koju mi ​​da.
Ona mi to dozvoljava. Kada joj se kosa sredi, uzimam lufu i stavljam na nju sredstvo za pranje tijela. Nađem njen šampon i počnem tamo. Kako ja radim više, ona počinje da se puni slatkim nektarom. Ona ulazi i mogu reći da je imala težak dan.
Zamolim je da nagne glavu unazad, a zatim joj isperem kosu pazeći da joj se lice ne sapuni ili smoči od tuša. Ne želim, ali radim kako mi je rečeno. Zatim mi daje drugu nogu i nogu da uradim isto. Ljubim joj unutrašnjost noge dok se naginje na mene skidajući čarapu.
Skidam joj odjeću i uredno je presavijam i stavljam na pult. Napravim gustu pjenu i masiram svaki centimetar njenog vlasišta. Neću ponovo razočarati.

Popularnost online upoznavanja po zemlji

TOP