Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
I

li drevni druidi Evrope. Tamo gde je trebalo da bude mesec i skoro konstantne formacije zvezda: Orion, Mali Medved i tako dalje... Slično starim Grcima. Tri, pa četiri otkucaja srca i eto, nije se probudio."...on probija veo dok razgovaramo", Donnie je spustio pogled. Zvuk neke jadne duše, hakanja i kašljanja, kao da se samo što nije udavio stranica za sigurno upoznavanje pof.
Ležao je tamo u hladnom tvrdom kamenu, urezanom nečim što je ličilo na izmišljotinu runa i hijeroglifa, treperenje vatre upaljeno od baklji dok su tri figure sa velom stajale skupljene pred njim. Samo to nije bio isti horizont na koji je navikao. Mogao je da im vidi oči kroz njih. I dalje se nadograđujemo. I njegova su usta imala čudan okus."Oh! On nas razumije! Raduj se!"kao najniža, a najvjerovatnije i najmlađa u trojci, prsnula je i bacila ruke prema gore kao da zahvaljuje bilo kojoj božanskoj moći koju obožavaju."Tiho, djevojko!"ukorila najvišu, a oči su joj se zapinjale u mlađu ženu kao ugalj.

Njen ton je bio ton iskusnog diplomate, formalan i kraljevski."H-halo," Donnie je napola mahnuo, nespretan i ne znajući kako dalje s ovim... da li je sve ovo..." pokazao je talasom oko stubova i vanzemaljskog kosmosa koji je zurio s neba, "—stvarno?"Bio je na drugom svijetu.

Vidio je iz ugla svog vida dok su ga druge dvije žene dizale, mogao je osjetiti njihovo meko meso kroz njihovu nježnu odjeću kako se trlja o njegovu osobu. Van'Yhava je posmatrala kako njene drugarice odeće odvode svog posetioca sa drugog sveta u jednu od ćelija hrama. Te bedne velove koje su nosili jedva se mogu nazvati pristojnim.
Radije bi pročitao ovo nego predvodio takvo kovanje prvog kontakta sa vanzemaljskom civilizacijom. Van'Lheda je jednostavno slegnuo ramenima: "Eh, onda ćemo pokušati ponovo."Poglavlje 2 je isto kao i poglavlje 1. Hvala na vašem vremenu i vašoj mašti.. Tako zastrašujuće i bizarno iskustvo da je zaboravio svoje ime. Uspavanka njegovih umornih kostiju odbacuje ga u san.

Odmahnuo je glavom jednom, dvaput. Nije loš početak. Najviši od njih i vjerovatno najstariji. Kao veliki talas okeana, udario ga je pravo u glavu, i progutala ga je tona vode koja se kotrljala. Samo je stajao i gledao.

Stranica za sigurno upoznavanje pof

TOP