Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

acerila mi se i namignula. Međutim, proći će nekoliko dana prije nego što se vratimo da istražimo grad. Na benzinskoj pumpi je bio servis za auto. U svakom slučaju, spakovali smo se i krenuli u Montanu krajem marta. Sagnuo sam se i upalio lampu pored kauča. Imao sam 19 godina. Kada smo zajedno kuvali, kao i u drugim vremenima, bili smo sami, Terry i ja smo mnogo pričali.Žalila se da Bill nikada nije imao ništa da kaže osim o sportu ili poslu ili vođenju kuće stranica za upoznavanje bez provjere. Ali konobarica nije trepnula ni okom ni tražila ličnu kartu kada sam naručio pivo. Probudio sam se oko šest i otišao pod tuš. Bio sam razočaran, ali sam takođe dočekao vreme sam brzi izlazak u Notingem preko 50-ih. Bio je za stolom pozadi.
Terry mi je ponudila da smanjim sobu i pansion za 10 dolara ako operem sudove. Na natpisu je pisalo da je stanovništvo nešto manje od hiljadu. Kad sam podigao pogled, grlili su se. Osjećajući se pomalo kao da smo na pozornici, Terry i ja slijedili smo Barryjeve ("hardverski tip") upute do Hitching Posta, bara i roštilja na kraju glavne ulice. Bila je ljubazna, ali je jasno dala do znanja da nije zainteresovana, pa sam samo izvukao svoju knjigu.
To je izgledalo čudno pa sam ušao u kuću sa što manje buke. Učinio je to skoro fetišom.
Kroz šljunčana i sparena staklena vrata vidio sam kako je Terry zabila glavu u vrata."Nađimo se u susjednom restoranu kad se obučeš", rekla je. Nemoguće plavo nebo Montane nadvijalo se nad valovitim brdima.

Stranica za upoznavanje bez provjere

TOP