Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
M

ogla je čuti klikove i vidjeti bljeskove kamere kao i ona. Odveo ju je do suvozačke strane auta, otvorio vrata i pomogao joj da uđe.

Kada je spustio slušalicu, znao je da će njen um biti posvuda, ali da će ona biti spremna za njega, vjerovatno vrlo uznemirena i da će sljedeća 4 sata dovesti do tolikog broja zaključaka. Poveo ju je niz 4 stepenice do staze koja je vodila do kapije ispred njene kuće, a zatim ju je zaustavio, posegnuvši u džep jakne, izvadio crni svileni šal i stavio joj ga preko očiju i zavezao joj ga iza glave."Je li to u redu?"pitao je, ona ga je malo namjestila i rekla da, u redu je."Od sada više nema razgovora ok?"Htjela je reći da, ali se zaustavila i samo klimnula glavom. Ovaj čudan osjećaj je također izazivao neočekivano uzbuđenje...ona coulmirisala sam dok je njena vlažnost počela da ispunjava vazduh dok su njeni sokovi počeli da teče iz njene mace. Poznavali su se oko dvije godine, redovno razgovarali i otkrili da su savršeni jedno za drugo, ali zbog života su dugo bili razdvojeni. Gladno je sisala i lizala njegovu muškost i odjednom je morala da uzdahne kada je osjetila kako njegov prst ponovo nježno prelazi preko njenog šupka."Da li ti se sviđa to?"upitao je dok je njegov prst polako kružio oko njenog osjetljivog sfinktera. Elisabeth je pomislila na ovo i malo se namrštila dok su je vodili do auta, nije bila sigurna da li je sigurna da želi da on ima kontrolu večeras. Stajala je u prolazu, sva svjetla u kući su bila ugašena i bila je spremna, pitao se koliko dugo ga je čekala ali nije pitao. Stajala je tamo, čekajući samo nekoliko sekundi, a onda je ponovo čula škljocanje i vidjela bljeskove kroz svileni šal."Okreni se... Onda je iznenada osetila osećaj peckanja na svom dupetom obrazu kada je osetila kako ju je njegova ruka pljesnula, osećaj goruće želje između njenih nogu i njegove ruke koja je čvrsto postavljena na njenu zadnjicu naterala je da ponovo udahne vazduh. Imao je malo davanja, lagano podstavljen, ali i dalje tvrdu klupu.
Vrata su se zatvorila, a onda su se njena vrata otvorila. Razgovarali su o analnom seksu i ona je oduvek želela da ga proba, ali nikada nije dovoljno verovala nekome da to uradi sa njima. Uzeo je njezine ruke i ispružio joj ruke iza sebe, a ona je osjetila da ih i on veže. Gdje ju je vodio, kakvi su mu bili planovi?Osjetila je kako se otkopčava drugo zadnje dugme baš kad su napustili autoput i njena maca je bila tako mokra, sokovi su joj tekli niz noge i niz pukotinu na njenom dupetu. Nakon prvih 5 minuta osjetila je njegovu ruku na gornjem dijelu kaputa.„Mislim da bi se trebali malo poigrati“, rekao je dok je osjetila kako mu ruka otpušta gornje dugme."Svakih 5 minuta ću otkopčati dugme i videćemo da li nam ponestane dugmadi pre nego što stignemo na odredište. i ako je morala biti zaista iskrena prema sebi, bila je toliko uznemirena onim što je sve on radio da ju je čak nije bilo briga da li još neko gleda.Čula je kako je nešto spustio, a zatim prišao iza nje, skinuo joj je kaput i odmaknuo se od nje možeš li se zaljubiti u nekoga dok izlaziš sa nekim drugim. Dah joj je i dalje bio ubrzan, a prsa su joj se podizala i spuštala sa svakim dahom, a grudi su joj se skoro njišele na njoj brzinom disanja. To je izazivalo čudan osjećaj nervoze pomiješan sa uzbuđenjem, ne znajući ko bi je mogao vidjeti u ovom ranjivom položaju osim njenog muškarca. polako", naredio je njegov glas i ona je to učinila.

Vodio ju je preko nekog malo neravnog, ali tvrdog tla, a pete su izazivale zveckanje po njima, vjerovatno cigle ili kaldrmu ili nešto što je pomislila u sebi. Bila je tako uzbuđena, nesigurna u ono što je planirao, ali svejedno tako uzbuđena. Osećaj je bio toliko neočekivan da joj se telo napelo kao da ju je udario struj."O MOJ BOŽE" vrisnula je između stisnutih zuba. Kao da je svako drugo čulo u njenom telu bilo u plamenu, a vid joj više nije bio dostupan. Još jednom je prešao glavicom svog kurca preko njenih usana i čim je njen jezik izašao da ga poliže, povukao se, razočaravajući je još jednom. Njeno srce počela je brže da tuče, znala je da su dijelovi puta do kuće bili dobro osvijetljeni i dok su stigli bilo ko oko auta mogao je dobro vidjeti njeno otkriveno tijelo. Osjetila je kako je auto usporio skoro do onoga što je mislila da se zaustavio, a zatim polako skrenuo. U isto vrijeme, jedna strana njenog kaputa pala je sasvim od njene noge, otkrivajući njeno prekrasno tijelo njegovom pogledu, noge su joj bile prekrivene dugim čarapama, zaustavljajući se na gornjim dijelovima butina.

Pogledao ju je, kaput joj je bio zakopčan sve do vrha, ali je znao da bi slijedila njegova uputstva. udarac nije bio bolan nego neočekivan. Rekao joj je da ostane tu i dok je to činila, čula je njegove korake preko drvenog poda dok je odlazio, odjednom je čula glasno pucanje, a zatim i zvuk tekućine koja teče. Henry je gurao svoj kurac u njena usta, dajući joj svoju tvrdu osovinu, i dalje je curila iz njene vlage pomiješano sa suptilnim udarcem lubrikanta od jagode. Kako je prvo dugme bilo otkopčano, osetila je kako svež večernji vazduh duva preko njenog dekoltea.

Možeš li se zaljubiti u nekoga dok izlaziš sa nekim drugim

TOP