Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
I

ntenzivno. Međutim, nakon što sam ovdje živio nekoliko godina, naučio sam da su predviđanja upravo takva. Tvoj jezik i prsti se pomiču usklađeno jedni s drugima, moje tijelo se grči i mreška o tebi. tražeći odobrenje. ubijajući se u mene dok tvoji prsti klize između mojih bedara, tjerajući ih dalje.

Tvoji prsti vijugaju u moju kosu... Moj dah je plitak i isprekidan...borim se da se suzdržim...nesposoban da govorim usnama tiho moleći između svakog snažnog udarca. Naše iskonske potrebe gutaju nas dok se naša tijela kreću i melju jedno s drugim milenijalci kažu da su izlasci postali preskupi.
Bes i potreba koju ste stvorili u restoranu nastavljaju da se grade u sebi;skuplja zamah, upija energiju, treba oslobađanje, čeka, želi da se otvori. momentalno mi se oči otvaraju i sretnu tvoje... Instinktivno obavijam noge oko tvog struka, podižući se više, dozvoljavajući tvojim pomacima da budu dublje. Tvoja ruka se zaustavlja na vrhu moje čarape, tvoji vrhovi prstiju jedva dodiruju moje meko otkriveno meso - ne miče se, samo se odmara;dah mi se ubrzava dok mi stopalo popušta na gasu, shvatajući tačno koliko brzo idem. Više se ne smiješim - tvoje oči plamte od želje dok zatvaram prostor između nas i guram ti leđa na vrata. Još jednom, čisto sam zadivljen snagom tvog dodira na moje tijelo i na moj um. Uzimam tvoje lice u svoje ruke i naginjem se da te poljubim, zaustavljajući se kako bih klizio jezikom duž tvoje donje usne, zatim grizem zubima, nježno uzimajući tvoju usnu između svojih, tiho sišući dok se pritiskam uz tebe.

Stenješ uz moje usne i čvrsto me držiš za dupe podižući me s poda. Moji nokti se zabijaju u tvoja ramena, namotavajući tvoju košulju u prste. Do kuće će mi trebati duže, ali moram osjetiti brzinu otvorenog puta. Apsolutno intenzivna požuda i seks na zidu..

Milenijalci kažu da su izlasci postali preskupi

TOP