Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
L

aknulo joj je što je konačno imala slobodan dan. Sada ih čvrsto masira, a njene osjetljive bradavice stisnu se između njegovih prstiju svaki put kada se njegov stisak čvršće trener izlazi sa sportistom.

Jedna ruka je savijena uz naslon kauča, druga pada prema podu. Pritisne joj potiljak, gledajući kako ga ona gotovo potpuno obuzima. On pomiče drugu ruku između njenih bedara.

Pomiče se gore da joj gricne ušnu resicu dok mu ruke prestaju biti lagane na njenim grudima. Ponovo je gleda u oči i naceri se prije nego što se tiho složi s njenim zahtjevom.

Kako njeno uzbuđenje počinje da raste zbog postupaka njegovog jezika i usta, ona zna da želi više. Uzdahne i pogleda preko njenog golog, opuštenog tijela.. Glatka koža njenih nogu i meke obline kukova. Ne skidajući pogled s nje, njegove ruke se dižu i počinju lagano milovati njene grudi online dating lekcije. Ostatak svijeta zaboravljen, samo njih dvoje i zadovoljstvo koje jedno drugom donose. Nakon što je obema grudima posvetio malo pažnje, njegova usta se pomeraju niz njen stomak. Nije da joj je bio potreban razlog da uživa u provođenju vremena bez odjeće, ali bilo je lijepo imati ga. Ona oblizuje usne i otvara usta. On izvlači svoje natopljene prste iz nje. Njegovi prsti se pritiskaju u nju i izvlače iz nje istim tempom dok on ulazi i izlazi iz njenih usta. Nije ništa planirala pa je imala više nego dovoljno vremena da jednostavno legne na kauč.

Sporo podizanje i spuštanje njenih okruglih grudi dok diše. Samo silom volje nije bacio peškir preko sobe i opustošio ženu ove sekunde. Njegovi prsti lako klize u nju, a palac trlja njen klitoris. Prestaje da se kreće i urlik izbija iz njega dok počinje da pulsira u njenim ustima. Ona postaje sve vlažnija, a on postaje tvrđi pod njenim milovanjem. Bio je u formi, a da nije bio previše mišićav za njen ukus. Ne usuđuje se da se pomakne iz straha da ne naruši ljepotu pred sobom. Posao je u posljednje vrijeme bio toliko intenzivan, sve što je željela je da legne i opusti se. Ona se gubi u senzacijama dok njegov jezik zadire duboko u njene udubine koliko ga on može ispružiti. On se sagne i počne da joj ljubi poljupce duž ključne kosti. Njih dvoje što su dijelili stan bila je čista slučajnost. Počinje da pritiska usne uz nju, jezik mu otvara i ulazi i izlazi iz njenih vlažnih dubina, uživajući u njenom ukusu dok jedno drugom donose zadovoljstvo.

Njen jezik prolazi duž njegove osovine dok se on gura i pleše preko njegovog vrha kada se povlači. Ona podiže ruku s poda i nježno ga obujmi dlanom.

Trener izlazi sa sportistom

TOP