Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
P

repustio se potpunije nego prije, koliko je mogao. Dok je dildo ulazio i izlazio iz njegovog dupeta, nemilosrdno ga jebeći, Justin je izgubio svu napuštenost i stenjao je kao kurva. Dječak je zurio u nju, raširenih usta i očiju u kombinaciji iznenađenja, straha, ljutnje i zadovoljstva.Čula je kako je ovaj dječak reagirao na nešto u njegovom dupetu.

Osjetio je kako joj dlanovi počivaju na njegovim grudima dok su joj prsti prolazili kroz njegovu laganu prašinu od dlaka na prsima. Justin je ispucao mlazove sperme, koji su mu pali na lice, na ramena, grudi i na kraju trbušnjake. Bio si tako dobra igračka da sam mislio da zaslužuješ nešto zauzvrat. Drži taj kurac čvrst za mene.

"Oh, jebote!"Počela je da se spušta na njega."Ne možete to učiniti! Ovo je... Kao, da li bi poenta ove premise trebala biti homofobična, ili samo potpuno pogrešno tumačim primarni problem ovoga jer nikad ranije nisam čuo za to?definitivno treba još jedan nastavak, ili više ovakvih serija!Oh da. Poput mnogih momaka koje je srela, njegova oštra priča je nestala kada ga je malo postavila na njegovo mjesto, a uskoro će dobiti ono po šta je došla.
Džastin nije rekao ni reč (šta je mogao da kaže?) dok je osetio kako devojka klizi svoju macu gore i skida sa njegovog kita, koji mu je još jednom udario po tvrdim trbušnjacima . Nije li on gej muškarac kojeg strejt žena siluje?Nisam sigurna kako se to razlikuje od lezbejke koju siluje strejt muškarac, ili strejt muškarca kojeg siluje neki tip...
Zbunjen sam zbog privlačnosti ovoga koji svi drugi vide. Ono što ga je najviše iznenadilo je da se osjećao...

Djevojčini potiski prema dolje na njegov kurac u kombinaciji s kretanjem dušeka na Justinovom dupetu zabijali su njegov penis duboko u napadača. Koračao je kratkim koracima, pazeći da održi korak sa djevojkom dok ga je vodila niz hodnik do njegove spavaće sobe, što se odjednom činilo kilometrima. Nije mogao podnijeti da otvori oči i pogleda djevojku dok ju je čuo kako se šepuri po sobi. Osjetio je snažan pritisak na svojim mišićavim grudima dok je djevojka zabila oba dlana u njih, zbog čega je Justin pao nazad na krevet. Justin je sumnjao da bi mogao biti više ponižen ili poražen. Znao je da je devojka otišla, i stajao je, gol, na sredini sobe, znajući da ga ona potpuno poseduje.
Osjetio je čaršave na svom golom dupetu i osjetio kako mu penis pljesne i lupa čvrstim trbušnjacima. Ošamućen, podigao se na laktove, da bi bio prisiljen da se vrati dok se djevojka popela na njega, a njeni dlanovi su ponovo udarili u njegova tvrda prsa. Prokleta šteta što si peder."Osjećala je kako njegov kurac još uvijek pulsira u njoj.
Kako je njeno stenjanje i zabijanje utihnulo, nagnula se i lupila šakama po Justinovim grudima. Nije shvatio koliko je glasno stenjao kada je došao, ali je, ležeći zatvorenih očiju, istrošen i poražen, shvatio da je svoju spermu dobio u vlastita usta. "Ooh!"Justinov misaoni proces prekinut je kada mu je djevojka, u jednom brzom trenutku, raširila noge i gurnula podmazani prst duboko u njegovo dupe."Šta-!""Oh, hajde. Bukvalno.
Jednom je udario po svom bolnom alatu i eksplodirao kada je osjetio da mu je dildo gurnut dalje nego ikada u dupe online dating lekcije. Prvo je htela da iskoristi priliku da proveri svoju okolinu i još malo potrese dečaka.
Odjednom, milostivo, djevojčina ruka je napustila njegov penis koji je još uvijek pulsirao, ali Justinovo olakšanje je kratko trajalo. Jedna od njih, ladica do njegovog noćnog ormarića, sadržavala je dildo od 9 inča i bočicu maziva. Konačno je djevojka koja je držala njegov improvizirani povodac stigla do vrata njegove sobe i, bez pitanja, gurnula vrata i uvukla ga unutra.„Znaš, tvoja soba je neurednija nego što sam očekivala“, primetila je devojka."Mislio sam da biste trebali biti čistiji od ovoga."Pregledala je nepospremljeni krevet, izgužvane postere muškaraca bez košulja na zidovima, odjeću razbacanu po podu."Meni to zapravo nije važno."Kao što je bila ispunjena iščekivanjem glavnog događaja, uživala je u vršenju moći nad Justinom. Osjetio je, po prvi put, kako njegov pulsirajući penis klizi i izlazi iz djevojke dok ga je jahala kao da je bik.Čak i da je trenutno imao snagu volje da se vrati, Justin nije morao. Ispružio je vrat da vidi da ga opkoljava."Šta si ti..." "Slušaj, mislim da smo prošli cijelu stvar 'Nećeš ovo učiniti', 'Da, jesam'."Skinula je ruke s njegovih grudi i počela namještati suknju."Samo budi dobar dečko. Nisam završio s tobom."Sljedeće što je Justin osjetio bilo je nešto debelo pritisnuto na njegovu guzicu. Učinilo mu se da je čuo djevojku koja mu govori da uradi upravo to, ali više nije bio siguran. ovo je..." Njegovi protesti su splasnuli, zamijenjeni dahtanjem i jaucima, dok se djevojka potpuno spuštala preko njegovog kurca."Jebote, ja... Sagnuo je dolje i čvrstom šakom stegao svoj ogromni član. Razmišljajući o tome, skoro je zvučalo kao da je otvorila fioku... Ležao je na krevetu osećajući stid, umor, poniženje... Još važnije, uzela mu je kurac baš kao što je i rekla da hoće.

Online dating lekcije

TOP