Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
K

ako si završio ovdje?”“Kolega umjetnik je imao predstavu pa sam otišao tamo.
Nasmiješila se, savršenih zuba, debelih usana i potrebnih poljupca, sisala njegov jezik, želeći da uživa u ženi u nevjerovatno savršenom tijelu. Koža od slonovače bila je naduvana korzetom vezanim bodljikavom žicom, zbog čega su svi muškarci primijetili stvorenje. Pjesme su se mijenjale, on se ponovo nasmiješio, i odjednom je ona bila tamo, neokaljana pod svjetlima ilegalnih klubova koja su drhtavo pričvršćena za plafone.
Arijanina bedra su se stegnula i ona je odgurnula Juliana.„Veoma si dobar, ali to nije sve što je meni ostalo.”I s tim je njena glava otišla do ploče, okrenuvši dupe prema gore, a koljena su joj se polako rastavljala pokazujući savršeni ružičasti osmijeh u udarnim dodirima mjesečine. jebi me, jebi me, jebi me, jebi meeeeee...!”Vrišteći, susrela se s njegovim potezima, jebajući se sve brže i dublje u nju, njegova jaja su udarala po noktima dok je stenjala, grbajući se natrag u sebe, njegov penis je bio potreban sve dublje i brže unutra, i uvijek jače. Zastenjala je, a vješte ruke su mu gnječile testise dok je ševila svoja usta njegovim kitom, nosom na jajima, mazeći ih ližući ih.

Odjednom je skočio nagore, vrhom prsta, prestajući da ne doje dojku, sedeći u bravi noge. Mala crkva u mirnom kvartu nakon buma, a u šumu je vodila Juliana za ruku.

Njihove duše su se stopile u ljupkosti poljupca, jezici su se kovitlali, bradavica do bradavica goli u predzornim satima groblja. Jauci dvojca prostrujali su tihim grobljem koji se šaputao, par se gotovo zamaglio dok je ona šibala njegov penis sve dublje i brže u Arianinu potrebnu peć ženstvenosti. Zubi su ga grizali, a zatim povlačili bradavice, testirajući elastičnost, suhim grbom prema gore, u nju, a bljesak prolaza čini da njene smaragdne oči sijaju poput mačjih očiju. Oboje su klizili jedno pored drugog, lizali se, ljubeći, dodirujući se u slast jedno drugog. Još jedan dah, ovaj put koji je presekao, ali nije krvario, vrh prsta previše stvarne bodljikave žice, i Julian je osjetio kako obje dojke slobodno poskakuju pod njegovim vidom. Oblizao je usne bokova, gledajući pored glatkih nogu, slatkih okruglih obraza i savršeno ošišane mačkice, male trakice iznad natečenih usana i slatko otkrivenog klitorisa. Hihotanje dok joj vjetar pliva kroz kosu ostavlja njene partnere u zraku. Ariana je zastenjala, osjećajući kako topli osjećaji dodiruju sve njezine dok su se prsti isprepleli u njegovoj kosi, a noge su joj prešle preko njegovih leđa i duž njegove kičme. Njene ruke u rukavicama podigle su čašu za martini, zureći iza uskog grla i duboko u njegove smeđe oči. Arijana se čvrsto držala, svod njenog stopala je milovala njegovu butinu i listove, a zatim se polako omotala oko njegove zadnjice, spojenih gležnjeva, držeći ga na sebi.

pridruži mi se u užicima sada i zauvijek.”Džulijan je stajao preneražen, gledajući kako dugi pramenovi ebanovine plešu pored njenog lica, skidajući mu kaput, svilenu majicu koja je nežno lebdela i njegove pantalone neoprezno oko gležnjeva pre nego što je izašao iz mokasinki, krckajući lišće i u njen zagrljaj. Nasmiješio se na prepunom plesnom podiju raznobojnog rejva, a njegov prsluk otvoren da bi pokazao svilenu majicu iznad uskih farmerki, svjetionik požude izlasci i problemi s novcem. Ariana je uzela svu njegovu brzinu, hladan znoj se oblio na oboje, cvileći, kockasti udarci, a penis se okretao tako brzo da je od trenja njena maca sline kao iz usta;njeno bledilo pocrvenelo je od pojačanih užitaka. Još jedan okret nečuvenim simfonijama tame i njen korzet je otišao u zrak iza nje, nemarno izgubljena, u užitak nage pred požudnim, privlačnim muškarcem. Ponovo se nasmiješila, sjedeći na hladnom kovčegu, savijajući prst na njega.“Svuče Julian... Ona je upravo vidjela njega, a on nju, kao da su to radili godinama. Bljesak koraka kasnije i ona je stajala na vrhu spomenika od ploča, smiješeći se i klecajući poput noćnog stvorenja. Julian je skliznuo preko leptirove ružičaste boje, okruživši klitoris, ludim tempom, gladan nje.

Držeći ga bliže, sisajući neverovatno tvrde slatke bradavice. Ona se nasmiješila. Oko tog para mladi parovi su uzimali vitamin e, pulsirajući uz ludi tehno-sklon ritam, mahnito udarajući u divljim rotacijama nezamislivih potreba, nezadovoljene na plesnom podiju, ali ipak stimulirajuće., “Ne izgledaš kao da pripadaš ovdje”, rekla mu je u uho, zaigrano ližući režanj. Julian je prevrnuo Arianu na leđa, prstima joj je vrtio klitoris nevjerovatno, dok je njegov penis izletio iz nje u njena usta, napajajući je svom svojom moći i snagom. Izgledamo kao da pripadamo Goth klubu ili tamnici.“Obojica su se nasmijala, a onda su se skoro vratila nos na nos dok su započeli drugu turu pića.“Ariana;lijepo da smo se upoznali.

Džulijan je osetio bol u svom naduvanom kurac, njegovo telo je dodirnulo noćnu misteriju i moć, jecanje koje je razdvajalo mesečinu. Ispružio joj je leđa, duga kosa padala je kaskadno, a blistavi zubi blistali su na mjesečini.

Uhvatio je njene prste, hladan zagrljaj, duboko se osmehujući u oči. Pritisnuo ju je na vinil, lizao i sisao vlažnim, slasnim zvucima, zabijajući se u prolaz između njenih bedara.Čvrsto ga je držala, stenjajući, milujući ga. Užurbani pokreti dodirivali su i gutali malenu kapljicu, gutajući je, zaključavajući i okružujući vrh prsta dok je nježno zadirkujući prelazio po njenom jeziku, njezinih obraza izdubljenih dok mu je lizala ljetni kornet sladoleda, očiju uprtih u Julianov pogled koji se vraća . Našli su se na zadnjem sjedištu taksija, ljubeći se s oduševljenom ludom strašću. Ovaj šindig u 2 ujutro bi trebao biti after party.”Nasmijala se, smiješeći se, dodirujući mu ruku. Julian gleda klizavi prolaz, njegov penis bjesni u životinjskoj požudi, poskakujući u njegovom krilu dok se penjao iza nje.

Izlasci i problemi s novcem

TOP