Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

či su mu pratile dužinu njenog vrata do grudi, mogao je vidjeti osušenu spermu svuda po njoj."Možda biste željeli da se očistite, smrdite užasno i to je primjetno."Uz to, odlazi niz hodnik do kuhinje. Alex je koračao po podu, mrmljajući ispod glasa riječi koje nije mogla čuti."Ne! Neću! Kako se, dođavola, tako dramatično promijenila preko noći? Nikada nije voljela seks, a sada ide za njim! KOJI DO vraga?"Prestao je koračati i suočio se s njom po hiljaditi put te noći Top 10 sajtova za upoznavanje milionera. Malo ju je zaboljelo kada je prvi put ušao u nju. Zatim da njena prijateljica bude shrvana njegovim riječima...osjećaj krivice ju je savladao. Iskoristite je da budete privlačni i razuzdani.
U trenutku kada je ušao u sobu i zatekao ih oboje gole zajedno, bljeskovi njegove prošle veze proletjeli su mu kroz glavu. Samo nije shvaćala zašto se toliko naljutio, većina muškaraca bi skočila da pronađe nekoga s kim spava u krevetu s drugom ženom. Tihi glas u pozadini njegovog uma rekao mu je da sada trči dok još ima priliku prije nego što se ozlijedi.

Nestalo je kada je vidjela da je gleda u nju i ljepljivu bijelu boju na njenim grudima."Bok."Bilo je to sve što je mogla smisliti da mu kaže prije nego što je pogledala Cama koji je samo sjedio i gledao scenu pred njenim očima."Kako si?"upitao je, ustajući i prišavši joj licem. Rukom je klizila prstima gore-dolje po njegovoj osovini prije nego što je posegnula i masirala mu jaja. Njegova posljednja djevojka Christina ostavila ga je zbog druge žene.
Ton, izvajan i gladak kao svila."Cameron."Rekao je dok je pogledao prema njenim grudima, pretpostavio je da su to barem C ili D šolja. Tog dana obukla je sivu mini suknju na crne pruge i kratku čvrstu sivu majicu bez rukava. Dok je stajao tamo s njom tako blizu, bilo je sve što je mogao smisliti da uradi da je baci na sto i iskoristi. Nije htjela da se stvari između njih završe ovako. Razmišljajući o tome šta je imao na umu, ona mu je širom otvorila noge. U pozadini svog uma dozvolila je sebi da dopusti da tajne želje izađu na vidjelo i da se na njih postupa. Nadao se da se više nikada neće morati suočiti s tim ili s njom, ali slabašno je odgovorio: "Da. Oh, i čuvam ovo."Zgrabio je njene gaćice i stavio ih u fioku svog stola. Kao da je po instinktu znala da ga ne dira, jer bi to osiguralo njegovu borbu i bilo bi potpuno odbačeno od nje.

Dok se zavalio u svoju stolicu, diveći se pogledu njegovih sokova koji su virili na njenim grudima iz košulje, samo zbog toga je poželio da je ponovo uzme, ali nije imao vremena. Mogla je vidjeti kako se lagano izbočino na njegovim pantalonama počinje stvarati dok ju je promatrao."Još jedno je uzbuđenje kad su te napali, naravno."Dovoljno je odgurnuo stolicu i omogućio joj pristup da bude ispred njega u kojem god položaju želi ne izlaziti s nekim zbog njegovog imena. Dovoljno, ali ne sasvim. Njegovo sperma je štrcala po njenim grudima, a zatim uzeo prst i zagrabio dovoljno i unio ga između njenih usana dajući joj da upije njegov slatki ukus. Zgužvala je papir i pokušala ga baciti na njega, ali se činilo da joj je samo ispao iz ruke. Srce mu je jurilo kao konj...
Umjesto toga, ona ga je samo molećivo pogledala i upitala: "Šta mogu učiniti da ti se iskupim?"Pogledao je njen kvadrat u oči."Cam ti je rekla, zar ne?""Rekla ti je zašto bi mi to što vas oboje vidim zajedno probudilo tako loše uspomene?"Spustila je oči i ponovo ga pogledala, cvileći: "Zato što to nisi bio ti."Njeno priznanje o noći koju je provela s Cameronom natjeralo ga je da je pogleda samo malo temeljitije. Da li je zaista bila avanturistička kao što se upravo predstavljala?Osjetio je da ona krije nešto duboko u sebi kada su prvi put krenuli na njegov krevet u stanu. Vidjela je borbu u njemu, znala je koliko ga uzbuđuje i obrnuto. Zašto bi rekao tako nešto? Većina muškaraca bi skočila da pronađe djevojke u krevetu gole zajedno.""Nikad ti nije rekao."To je bilo sve što je Cam mogla reći, ali je čak shvatila koliko ga je to sigurno povrijedilo. Dianne je samo sjedila tu, u šoku, uopće ne primjećujući da joj telefon zvoni."Alex, smiri se."Cam je nastavila preklinjati dok je sjedila sa stolice za stolom. Prišla mu je i pružila mu poruku."Da li stvarno mislite ono što ste rekli u ovome?"Oči su mu prešle sa njenog lica na njenu ruku, i zaista je poruka koju je napisao bila u njenoj ruci. Kada se Dianne probudila, ugledala je cvijeće na stolici, polako je ustala ne ometajući Cam i otišla do njih. Dok su joj suze prelile oči i kotrljale niz lice, obećala je sebi da je odlučna da ga vrati, bez obzira šta mora da uradi. Suze su joj samo još više potekle iz očiju kada je prišla i sjela na stol ispred njega.
Dok je ulazila u zgradu, nije bilo teško primijetiti da je većina ljudi oko nje stala i pogledala u njenom pravcu."Mogu li vam pomoći oko nečega gospođice?"Pitao ju je muškarac u blizini."Ne, hvala. Kada je pomislio da više neće micati jezikom, osjetio je meke pokrete na polagani način masaže naprijed-nazad uzduž osovine. Mogao je vidjeti usne koje su vlastite i njegov penis bi volio biti na njemu.

Top 10 sajtova za upoznavanje milionera

TOP