Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
K

rećeš se gore-dolje po mom kurac, i osjećam se bolje nego fantastično. Lebdim iznad tebe sve dok mi usta nisu iznad tvoje bradavice. Koristeći moju omču za kaiš kao polugu, okrećeš me okolo, držeći ruke ispod moje košulje dok to radiš.
Bez ceremonije se spuštate u stolicu i za trenutak osjetite moje ruke na svojim ramenima. Moje oči se spuštaju do tvojih usana, i ne mogu a da ne uzvratim tvoj ogroman osmijeh. Uđeš u kuću i toplo je, u kuhinji je svjetlo, i uđeš, radoznali šta ćeš naći. Znate da za nekoliko minuta može početi treća runda. Ne prođe mnogo vremena prije nego što tvoji prsti nađu put do mojih dugmadi i željno počneš da ih otkopčavaš. Polako ližem prema gore, osjećam kako se teksture i okusi mijenjaju dok mi jezik klizi preko tvoje mace. Tvoji jauci postaju sve hitniji kako se moji prsti i jezik pomiču sve brže. Zatim moje ruke klize dole do tvojih gaćica i povlačim ih prema dolje dok ih gravitacija ne odnese na pod mobilne web stranice za upoznavanje. Moja koža osjeća tvoj dodir kao strujni udar, ali ne prestajem da istražujem tvoje tijelo.

Otkotrljate se na leđa i istežete, savijajući leđa visoko u zrak. Tvoje ruke pokreću moje noge i jedna se nalazi na mom kuku, a druga na mom dupetu.

Kad ti dahtanje postane više pod kontrolom, ustajem i pomažem ti da obučeš neku raskošnu toplu pidžamu. Kada prestanem da dišem i počnem normalno disati, znaš da će se igranje uskoro nastaviti i ne možeš čekati. Nasmiješim se i oboje znamo da ćemo se čim dobijemo hranu vratiti u krevet i imati energije da završimo ono što smo započeli... Bez upozorenja hvatam te za noge i guram ih prema tvojoj glavi. Kad sam ga isključio, malo si razočaran. Pomjeram tvoju ruku da zamijenim svoju, tako da sada držiš svoju nogu. Kada uđete, vašim očima treba trenutak da se prilagode na niži nivo osvjetljenja. Trčim u krug oko njega, a onda počinjem da prebacujem jezikom gore-dolje po njemu. Između tvojih vrhova prstiju na mojim jajima, tvog jezika na mojoj glavi kurca i tvoje ruke na mojoj osovini, ne mogu više izdržati.
Gledaš u mene tim svojim prelepim očima, uokvirenim naočarima, kosom koja ti se savija oko lica, skrećući moju pažnju na tvoje neverovatne grudi. Dok se jedna ruka sve više zapliće u tvoju svilenkastu kosu, moja druga se spušta na tvoj obraz. Kako se ljubimo, naša glad raste sve dok oboje potpuno ne izgladnjujemo jedno za drugim.

Ohrabren, otvaraš usta i unosiš me u njegovu vlažnu toplinu. Jednom rukom hvatam te za dupe, a drugim dlanom trljam krugove preko tvoje bradavice.

Mobilne web stranice za upoznavanje

TOP