Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
S

amo se nadao da će ih biti mnogo više. Tek kada se irvas opustio ispod njegove šape, on je tako glatko skliznuo jednu cifru u trbu bika da možda uopšte ne bi primetio grubi ulazak, da nije Madokov prst koji se namerno savijao uz njegovu prostatu web stranica za upoznavanje s jednorogom. Ispod njega, bik se tresao pod snagom njegovih udaraca, glave povučene unazad sa šapom na ovom rogu. Međutim, dok se jadno stvorenje bacalo naprijed-nazad, mičući se divno u svom ropstvu, uspio je da se prevrne na bok, od znoja koji mu je potamnio krzno ispod pazuha. ah..." Opet se stresao, vrteći se u glavi."Svaki inč? Kako si doveo svaki inč mene ispod?"Irvas je zastenjao i naginjao glavu s jedne na drugu stranu kao da ni on ne može tačno reći kako je to učinio, iako rezultat nije ostavio ništa što se želi.

Madoc je podigao obrvu, zakoračivši do samog ruba kreveta kako bi vrhovima prstiju nalik na kopito prošao niz kavez čednosti koji je pričvrstio omotač drugog mužjaka. Konji se otresao, dlake su letjele u svim smjerovima, a pokret je gurnuo njegovu osovinu nekoliko inča dublje, udarivši do prostate bika dok je gurao pored medijalni prsten. Provukao je prste natrag kroz svoju grivu, povlačeći je sa vrata gdje se prilijepila za luk, koji je sijao vlažan od znoja. Njegova zgodnost je bila korisna i on je tiho ciknuo biku koji se iznenada izmigoljio, okrenuo ga na stomak i stisnuo mu trbušnicu u obe šape.
To bi bilo za zadovoljstvo njegove ljubavnice, a ne njegovog. To ne bi trebalo dugo da se promijeni kada bi bio zakopan duboko u irvase, a njegova vruća dužina stisnuta i milovana nečim što je moralo biti savršeno zategnuto South Bend sajtovi za upoznavanje. Madoc je zastenjao, zatvarajući vrata za petama, i skljokao se na njih, a bol dana silazio je s njegovih ramena. Njegovi gluteusi su radili, stežući se kako bi gurnuli svaki centimetar koji je morao dati pod rep irvasa, sve jače i jače sa svakim udarcem. Ništa nije mogao učiniti ili, iskreno, želio je učiniti da pobjegne, ne istinski. Srce mu je poskočilo, ponosno frktanje mu je izletjelo s usana dok je kucao i pustio da se njegov tvrdi penis dominantno spusti preko bikovog zadnjaka, dajući mu da tačno zna šta dolazi. I više ne bi poricao svog novopronađenog prijatelja.
Pa, njegova kobila nije bila tamo kao što se nadao: barem je toliko znao. Oči su mu se raširile, udišući nezasitno kroz raširene nozdrve, iako se nijedan gutljaj blagoslovljenog zraka nije činio dovoljnim da umiri potrebu u njegovim plućima, grudi stegnutih od potrebe. Dobro izlizani od svakodnevne upotrebe, kasajući naprijed-nazad, naprijed-natrag, po cijeli dan, opet su mu trljali okove, a koža je bila tanka. Savijajući se u svom čvrstom ropstvu, irvas se ljuljao i cvilio, rep se trzao od sopstvenog uma dok se on stezao oko prsta konja.

Morao bi biti strpljiv. Njegov drug za igru ​​nije pružio otpor, uprkos njegovoj tijesnoj rupi za razmnožavanje, i samo je slatko škripao, zvuk je još uvijek bio prigušen oko gega, i drhtao u njegovom držanju, zatvorenih očiju dok je bio ispunjen.

Web stranica za upoznavanje s jednorogom

TOP