Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
G

rubo me hvataš za glavu, povlačiš je gore i naprijed dok guraš.

Pređeš ispred mene do vrata, a ja zauzmem svoju poziciju tri koraka iza tebe, zureći u tvoje dupe. Ti suptilno klimaš, pa ja koristim svoju ruku da držim tvoj kurac s ove ili one strane, dok ne poližem cijelu njegovu površinu, pazeći da često vlažim jezik. Borim se da ostanem mirna dok mi se maca budi, skoro opekotina moje istegnute kože uzrokuje da škrgućem zubima South Bend sajtovi za upoznavanje. Gladiš me po guzici, prelaziš rukama preko tragova ostavljenih od vesla. Zaokupljena sam uzbuđenjem, srcem lupanjem, zajapurena koža... Nervozan sam, zabrinut da neću položiti prvi test večeri. U mislima mi plivaju slike kako klečiš i pitam se šta ćeš da mi uradiš, ali znam da nije važno, jer sam dobro obučen ljubimac.

Zakoračiš ispred mene, privlačeći moju glavu na tvoj stomak. Ovo mi je najteži test od svih, održavati moj kurac sisanjem dok se jebem, a ti me tjeraš da često vježbam. Tvoja ruka čvrsto prolazi niz moja leđa sve dok ne dođeš do mog dupeta, ruke mi povlače obraze dok spuštaš lice da pogledaš moje stanje uzbuđenja."Mmmm, mokar i natečen, baš kao što bi trebao biti."Ponovo se smiješ dok vidiš kako mi se maca stisne, kako prstom prelaziš niz moj rascjep da čvrsto pritisneš moj klitoris. Tvoja se usta izvijaju u klonulu osmeh, a dok otvaraš oči, ja se smejem u odgovor. Glava mi skoči naprijed dok je udariš po leđima, podsjećajući me gdje bi mi trebale biti oči savjete za pisanje profila za online upoznavanje. Vučeš me naprijed za kosu, guraš me na pod.
Koristio si veliki dildo, toliko veliki da gori dok mi rasteže prolaz, a ja duboko dišem, očajnički se držeći svoje želje da ti služim."Bolje da me ne iznevjeriš, curo, ili bez sperme za tebe."Tiho cvilim dok udvostručujem svoje napore da se skroz zavučem na dildo i održim ujednačen tempo i pritisak na tvoj kurac.

South Bend sajtovi za upoznavanje

TOP