Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

isam imao nameru da... Prsti od snažnog, nemilosrdnog gvožđa sklopili su se oko Yurijinog struka, a njen jedini poluotvrdnuti penis klizio je po ženinim drhtavim leđima. Ipak, Čuvareva proždrljiva požuda nije popustila, i uprkos ratu između agonije i ekstaze, ona je tjerala svoj penis sve dublje, izvlačeći prigušeni vrisak iz ispruženog Darkwraitha. Unutar te opojne topline, osjećalo se kao da će se njena aberacija istopiti, spaljena u vatri koja nije gorjela, već umirivala. Za deformisanu ženu, bio je topla peć kao u Prvom plamenu. Tada se zakasnela misao podigla iz blata."Ti si jalova, zar ne?"upitala je, primivši slabo klimnuvši glavom od Yurije."Zašto?"Čuvarka je s mukom ustala na noge, udaljenog i olovnog tijela."Zašto ga pustiti da vjeruje da bismo mogli roditi dijete?""Zato," Yurijin glas je bio grub i promukao, gust od sjemena koje je ispunilo njen stomak i obložilo grlo."U ovom svijetu tuge i očaja, trebalo mu je nešto što će mu dati nadu."Prilično uživam u ovim malim pričama, čak i ako Souls kurva u meni vrišti od bijesa XD Do sada se nikad nisam pitao kako jurija izgleda ispod svoje odjeće, ali mi je drago što je očito zadržala svoj neistiniti tamni prsten :) Zanima me vidi kuda ovo vodi odavde. Njegova vrelina ju je razdirala, šireći se prema gore. Kada konačno padnu, on mora napustiti ovaj svijet radi drugog.""Tamo će biti još jedan Čuvar da ga smiri.""Ne za njega. Iznenađeno je zakašljala, u grlu joj se osjetio zadavljeni okus, a zatim je pala naprijed na ruke i koljena, a sperma joj se izlijevala s usana. Njena odlučnost je počela da se ruši, ekstaza joj je ukrala glas, zabacila je glavu unazad dok su joj se usne razvukle u tihom kriku. U Wraithovom stomaku, ona se nadimala i grčila, čvrsti zidovi su se kidali, da bi se nekoliko trenutaka kasnije popravili, a njihov zagrljaj je poslao munju koja se savijala od uplakanog vrha do njenog uzdrmanog uma, otapajući njen razum kao što kovačka kovačnica topi čelik.

Nemrtvi su bili blagosloveni određenom mjerom regeneracije, iznervirani strijelama koje su im parale lobanje ili probole njihova srca, frustrirani kada im se oštrica zarila u utroba, a ipak su osjećali bol;Jurija nije bila drugačija. Darkwraith se uvijao i izvijao, stomak joj je bio natečen od topline koja je tekla poput meda, pritiskajući njenu plodnu utrobu poput očajnih prstiju, rasplamsavajući plamen užitka koji je nadimao i mlatio iznutra. Pokušala je pobjeći, ali je uspjela samo da se prevrne naprijed, drhtave ruke su je popuštale savjete za pisanje profila za online upoznavanje.
Poniženje ju je preplavilo poput plime koja se digla dok se prisjećala topline njegovih usta, kako joj se kurac skoro otopio u peći između Yurijinih nogu."Koliko je lordova ubio?"Razmišljala je."Koliko mi je ostalo prije nego što on napusti ovaj svijet za sljedeći?"I bez očiju je dobro poznavala Svetište, tako da je bila prilično iznenađena kada je njena noga udarila u nešto, a još više kada je ono tiho zastenjalo."Još me boli od prošlog puta", Jurija je ležala na leđima, a u njoj je bilo toplo Čuvarovo seme, ispunjavajući njenu matericu svojom olovnom toplotom. Možda u to uvede Karlu?Kladim se da voli razne ludosti ;).

Čuvar se probudila, ne znajući koliko je dugo ležala, samo što je njeno tijelo još uvijek sijalo od zadovoljstva.

Savjete za pisanje profila za online upoznavanje

TOP