Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

agnuvši se preko ograde, Tony je jasno mogao vidjeti greben i ribu ispod u kristalno čistim vodama.
Bez telefona, bez faksa, bez mejlova, bio je to raj. Njegovi prsti probijaju liniju kose i spuštaju se na njen već pulsirajući klitoris. Molim te, dušo."Tony joj opkoljava grudi;jedna noga sa obe strane njenog tela, prizor njenih vezanih ruku i saznanja da može u potpunosti da dominira njome, neizmerno ga uzbuđuje. Još veća je bila činjenica da je mogao da vidi, kako kleči ispred muškarca na drugom čamcu, žena kratke tamne kose, sa glavom koja njiše napred-napred, uživajući muškarcu dok je posmatrao druge kako uživaju web stranice za upoznavanje windsor ontario.

Znala je bolje od svih da je nikada neće ostaviti da želi više, on je samo danas imao želju da joj to polako daje. Skida poklopac s boce, klizeći prstom unutra i premazujući je ukusnom čokoladom, prinoseći vlastitim usnama da se čiste. Vidjevši svoje ruke gore navelo je Tonyja na ideju.
Tako si mi potreban. Počela je da moli."O dušo, molim te.
Od dodira njegovog jezika na njenom mesu zadrhti i on može reći koliko duboko treba da svrši.Čokoladni tragovi ga vode dalje niz njeno tijelo do njenog ravnog stomaka, njenog pupka do lokve ljepljivog slatkog sosa i on ga napada kao da je ona oaza, a on jako žedan čovjek. Posmatra njen jezik kako spremno oblizuje usne, željno iščekivanje u njenim očima, i plače, a njegov kurac prska vruću spermu preko njenih usana, jezika i brade.
Stojeći, nadvija se nad njom, požudno gledajući dole u njeno nago, suzdržano telo. Svojim palcem i kažiprstom štipao je i milovao njenu bradavicu, a njegov mali prst se pružao da miluje spoljni rub njene nježne grudi. Sa njenim rukama čvrsto stegnutim iznad glave, on pokušava izvući svoj kurac iz njenih usta, škrgućući zubima zbog ogromne sile koju je pokazivala, a njegov čvrsti penis zarobljen između njenih usana, pokazujući mu ko sada ima kontrolu. Tony je spustio svoje tijelo na njeno, njegova usta su tražila i pronalazila njene nježne usne. Prešao je prstima preko njega, potpirujući ga i obožavajući mekoću. Izmiče mu tihi jauk zadovoljstva.

Njezina čula prijete da će se oprostiti od nje dok on umače prste u njeno već vlažno oduševljenje, miješajući čokoladu s njenim slatkim djevičanskim sokovima, a zatim prinosi prste ustima i čisto ih sišu. Okus i miris kombinovanih sokova počinje da ga izluđuje i njegove vlastite misli postaju zaokupljene mislima o snažnom jebanju s njom. Ona može osjetiti kako hladna tečna čokolada teče niz njezine vruće usne i bori se protiv želje za vrhuncem. Nije bilo dovoljno da joj ruke vrate preko glave;stegla je stisak jezikom i odbila da ga pusti zabavljam se sa samim sobom. Bez upozorenja odlazi, odlazi ispod palube i ostavlja je u prilično neizvjesnoj situaciji, ali se nekoliko trenutaka kasnije vratio s bocom čokoladnog sirupa.
Njegov jezik podiže njenu bradavicu dok joj usisava dojku duboko u svoja usta, a prsti mu dopiru do mekog krzna koje je prekrivalo njen divni brežuljak. Tony i Diana su zajedno odletjeli na istočnu obalu Australije, unajmili jahtu i pronašli divnu lagunu za izbacivanje sidra. Sa svom svojom snagom ne može je zadržati, jezikom prati njenu uvijajuću formu, pružajući ruku i ližući joj klitoris u svakoj prilici, izazivajući još jedan nalet orgazmičkog zanosa. Njegov kažiprst leži na njenoj pulsirajućoj ljubavnoj tački, ritmično milujući i snažno pritiskajući nadole. Približavajući se, tijelo ga je već boljelo od potrebe da je zaposjedne. Nastavlja da joj crta krugove oko grudi, koji svakim prolazom postaju sve manji i manji, sve dok ona konačno ne dođe do svojih tvrdih bradavica poput kamenčića.

Posmatrajući njeno lice, može vidjeti koliko je željna da ima njegov kurac u ustima sa svakim udarcem naprijed, ali svaki put zastaje, zadirkujući je sve više i više. Sa slobodnim rukama, DI poseže za svojom bolnom macom, a njena potreba da bude završena pretvara se u slatku agoniju. Uz nekontrolisani vrisak, njeno tijelo eruptira, oslobađajući se držača koji on ima na njenom tijelu. Osjeća kako mu kurac počinje da otiče i jače se udara o njega, muzeći ljubavne sokove iz njegovog veličanstvenog penis.. On se samo malo pomakne naprijed, klizeći natečenom glavicom svog kura između njezinih usana i ona ju je snažno usisala. Može osjetiti kako njegov vlastiti nivo uzbuđenja raste do gotovo nepodnošljivih nivoa, ali još ne želi da svrši. Posegnuvši za dužinom užeta, namotao ga je oko njenih zapešća i zakačio ga preko hromirane opreme. Tony je mislio da je vodena zemlja čuda ispod njegovog čamca nešto najsjajnije što je ikada vidio sve dok mu pogled nije pao na Dajanino vitko tijelo. Sa svojim jezikom koji je još uvijek jebe, nosom snažno pritisnutim o njenu natečenu cicu, on francuski ljubi njenu rupu i zna da je to izluđuje.

Pogledao ju je zaštitnički.

Web stranice za upoznavanje windsor ontario

TOP