Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
K

ada su se njegova majka otvorila, gurnuo je jezik unutra. Nakon večere Jennifer je podigla paketić koji joj je Jimmy ostavio i otvorila ga. Njegova ruka se podigla i počela nježno stiskati njezinu dojku."O Bože Jimmy", zastenjala je Jennifer kada je ponovo počeo ljubiti njeno tijelo.

Zastenjao je kada je počela povlačiti patentni zatvarač njegovih šortsa."O, Bože mama", zastenjao je Jimmy kada je njegova majka posegnula u njegove šorceve i uhvatila njegov skoro potpuno tvrdi penis. Jimmy je vidio kako je napeta dok je stajala pored njega.

Odjednom se pojavio neželjeni bljesak nedjeljnog jutra na plaži. Ubrzo su Džimijevi bokovi počeli da se pomeraju napred-nazad, dok su njegove ruke uhvatile njenu glavu.
Ovaj put je bio strastven i emocijama ispunjen poljubac. Odmaknula se i pustila ga da joj skine bluzu s ramena i niz ruke, ostavljajući je golu od struka naviše. Ponovo je sagnuo glavu i poljubio joj stomak, od čega je zadrhtala od zadovoljstva. Bila je to previše opasna pomisao. Mogao je osjetiti kako se u nju sa svakim pulsom upućuju ogromne količine njegovog dolaska. Jennifer je nosila frotirni ogrtač i ništa više. Premjestila mu je glavu na svoju drugu sisu i pustila ga da sisa koliko god želi. Jennifer je bila zabrinuta zbog moralnih i pravnih implikacija onoga što je učinila...a da ne spominjemo činjenicu da je odrasla i da je trebala kontrolirati situaciju. Dženifer je osetila kako joj natečena glava dodiruje duboko u njoj. Jimmy je sagnuo glavu i usisao jednu u usta."Ohhhhh!"Jennifer je stenjala dok je privlačila Jimmyjevu glavu na svoja grudi koja su se dizala.

Brzo ga je vratila među usne i ponovo se počela kretati."Molim te mama", rekao je Jimmy i podigao kukove u pokušaju da se gurne u nju. Dugo su stajali uplakani, držeći se jedno za drugo. Nagnuo se naprijed i počeo joj ljubiti usne. Nijemo je gledala u sina, ocenjujući njegovo telo.

Osim toga, Todd je težio oko 30 funti više od njega."Svi kažu da si dobar momak Jimmy. Mogao je vidjeti dim kako se cijedi sa roštilja.„Nadam se da ti se sviđa tvoj dobro pečen odrezak mama“, nasmejao se Jimmy.

Dženifer je stala i spustila nož, a zatim je zatvorila oči i uzdahnula."Razmišljate o tome šta se dogodilo?"rekao je Jimmy oklevajući."Da", skoro je prošaptala."Bilo je tako pogrešno.""Znam", reče Jimmy tiho."Šta ćemo mama?""Znam, ali nisi ti kriv Jimmy. Kada je došao do njenog uha, jezikom je kružio po njemu, a zatim gurnuo unutra.Čuo je majku kako jeca."Bože mama, toliko me napaljuješ", šapnuo je."Mogu reći", rekla je Jennifer sa osmehom u glasu.
Vidjela je kako je podigao pogled. Kada je bio na leđima sa svojim dugim penisom koji je virio u zrak, ona se povukla. Možda je ona kriva jer je mislila još uvijek na drugim stvarima... Zamalo se zadržao, ali strah ga je natjerao da se povuče i požuri iz kuće. Jimmy joj je podigao nogu i pomjerao glavu ispod dok mu jezik nije mogao doprijeti do njene natečene vagine."Ohhhhh," zastenjala je dok je njegov jezik ulazio u njenu pulsirajuću rupu.

Ležali su tako dugo, dišući jedno protiv drugog. Džimi je dugo radio na svakoj dojci, lizao i sisao meso sve dok nisu bile prekrivene njegovom pljuvačkom i crvenim tragovima sa njegovih brkova. Kada su se suočili, Dženifer je zarila lice u njegova grudi i počela da jeca. Jeli su bez razgovora, a osmesi su govorili sve. Džimijeve oči su se širom otvorile dok je gledao svoju majku kako mu kleči pred nogama. Bilo mu je neugodno i nije htio da se okrene, ali je osjetio kako ga majka vuče da se suoči s njom stvarne stranice za upoznavanje u ugandi.

Stvarne stranice za upoznavanje u ugandi

TOP