Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

isam sigurna da bih to mogla proći kroz to. Vanessa se sagnula i zaigrano pomilovala prednji dio mojih pantalona i zatekla me već uspravljenu. Da bismo maksimalno iskoristili dan, uzeli smo ranojutarnji let iz Aucklanda za Adelaide i sletjeli na dan ispunjen vrelim suncem.

Nakon šest mjeseci iznajmili smo naše kuće i zajedno iznajmili drugu koja se smatrala neutralnom teritorijom. Mislio sam da je lijepa, velike zelene oči, s mrvicama pjega na nosu koje je mrzila jer su bile očiglednije kada je nosila naočale. Još jedno piće za put i idemo gore da vidimo šta će se dogoditi."Addieno lice je odmah zasjalo od veselja i pucnula je prstima da privuče konobarevu pažnju.

Vanessa je duboko uzdahnula od uzbuđenja i odmaknula se od mene dok joj je haljina polako bila podignuta preko glave ostavljajući je samo u ružičastom grudnjaku i gaćicama. Pala je natrag u moje zagrljaje dok je Addie počela milovati i ljubiti njen vrat i ramena kako joj se sviđalo.
Fascinirano sam gledao kako je Addie milovala i sisala svoje bradavice na minut ili tako nešto, a zatim je spuštala Vanessine gaćice dolje koliko je mogla doprijeti. Iako nikada nismo razgovarali o tome, siguran sam da smo podsvjesno naporno radili kako bismo osigurali da jedno drugo bude srećno. Primijetio sam vjenčani prsten na njenoj lijevoj ruci, iako se činilo da putuje sama.

Pojavila se razularena grupa muškaraca i Vanessa je predložila da bi Addie možda htjela jednog odvući nazad u svoju sobu da se malo pokvari. Brzo smo očistili i carinu i aerodrom i ubrzo smo smjestili u naš prostrani samostalni stan koji je izgledao baš kao u brošuri i na sreću ispunio sva naša očekivanja. Ostavljajući Vanessu potpuno odjevenu osim što otkrivamo njezine velike grudi, onda se glupo kresnemo nadajući se da se stol neće srušiti ispod nas, što me podsjeća da bih ga stvarno trebao ojačati prije nego što doživimo nesreću. Kasnije tog popodneva, Addie je poslala poruku i pitala da li želimo da se nađemo kasnije na koktel satu u njenom hotelu. Seksualno smo se dobro slagali, oboje volimo seks i spremni smo podstaknuti lijepu vezu po hiru. Provukao sam joj jednu ruku između nogu i našao njenu macu divno zategnutu, toplu i vrlo mokru, uzdahnula je dok sam zavukao prst duboko u nju, a zatim ga protrljao preko njenog klitorisa zabavljanje sa tinderom. Kada je Vanessa pitala Addie gdje joj je muž, ona se nacerila i rekla nam da je razvedena i slobodna, te da je nosila vjenčani prsten kako bi spriječila da je neželjeni muškarci udare. Addien je dodir bio čvrst, dok je radila, njene male grudi su se ljuljale naprijed-nazad.

Zabavljanje sa tinderom

TOP