Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
P

atrick je izašao iz auta i pružio Amberinu ruku. Kombinacija predivno tvrdog kurca u njenoj ruci, vibrirajuće brave na njenom klitorisu i njenog prsta koji je udarao o njenu g-tačku slao ju je u let ideje za letnje izlaske. Zabij prste u svoju pohlepnu pičku."Rekao joj je. Uzevši ga za ruku, ušli su u Rosinu. Uzbuđenje njegovog zadovoljstva bilo je dovoljno da joj potrese tijelo valovima ekstaze. Patriku se svidio izgled koji su dali njenom koraku i silueti kada ih je nosila. Ovo je bilo za njen pirsing septuma. Između kurseva, Patrick je poslao Amber u toalet.

Došla je osam puta te noći, a igrali su samo sat vremena jer je Patrik bio iscrpljen od dugog radnog dana."Poslije tebe Cutie."Patrick je rekao otvarajući vrata Amber da uđe dobar naslov web stranice za upoznavanje. Bio je to njen najbolniji pirsing do sada, prisjetila se štipanja od kojeg su joj zasuzile oči i uboda kada joj je metal prodirao u meso. Glava joj je poletjela unazad i izvila je leđa.Čim ga je uključio, Patrick ga je isključio."Možda je to previše za početak... Za svaki dan se zadovoljila nošenjem srebrnog lančića sa malom bravicom, skinula ga je tek kada je nosila ovratnik. Još uvijek potresena od orgazma koji joj je zadao, pažljivo je stavila štikle sa šiljcima na pločnik i stala. Amber je stavila nekoliko kapi maziva u ruku, a zatim ga gurnula ispod salvete. sa željom za onim što nije smjela imati.

Zvijala se u sjedalu, usta su joj bila čvrsto razrezana, nozdrve su joj se raširile. Patrick je mogao vidjeti kako joj se tetive na vratu naprežu u nastojanju da ostane potpuno tiha.. On ju je od početka uslovljavao do orgazma ili ne na njegovu naredbu. Amber je ispustila zaprepašteni plač."Da se nisi usudio doći Toy."prosiktao je.

Amber je ustala i pustila toplu vodu da teče preko nje. Ne bismo htjeli da pravimo nered na lijepim kožnim sjedištima."Odmah su se Amberina koljena stisnula, gležnjevi raširili, a oči prevrnule.

Sisala ga je i lizala, obožavajući njegov kurac Vrtlajući jezikom preko vrha pa gurajući usta dolje na njega dok nije dodirnuo stražnji dio njenog grla. Iz ugla njenih usana potekao je mali bijeli mlaz.

Ideje za letnje izlaske

TOP