Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

stajemo uza zid samo minut prije nego što me primiš uz sebe i odeš do kauča.
Klizi prstima s obje strane tvog kuraca i osjeti kako kliziš unutra i iz mene. Dolaziš kući s posla. Nakon nekog vremena osjećam tvoje ruke raširene na mojim leđima. Glava mi je zabačena unatrag okrenuta prema plafonu.

Moje ruke su na tvojim ramenima. Radite na tome da skinete pantalone. Počinjem da se krećem gore-dole po tvojoj osovini.
Moje noge su oko tebe. Oh dušo molim te. Sjedam uspravno i stavljam ruke na naslon kauča. Tako sam blizu. Nije teško kao prije. Osećam tvoje ruke ispod sebe. Počinjem da meljem naprijed-nazad na tvoj kurac stranica za upoznavanje udovca i udovaca. Jebeš me jako i brzo.
Kad ustaneš, dižem se na prste i kljucam te po obrazu. Polako.

Nabijaš me na tvoj čvrsti penis. Imam tako intenzivan orgazam da to izaziva tvoj. Sa strane mojih grudi i dole sa strane mog tela. Krećem da ustanem s tebe, ali ti me držiš uz sebe i kažeš ne idi.
Ti i dalje sediš držeći me.opkoljavam te. Kad smo oboje potrošeni, padam na kauč. Toliko osjećaja struji mojim tijelom. Potpuno i teško. Počinješ da mi se namećeš u susret.
Okrećeš se i udaraš me leđima o zid. Trljam leđa.Čujem se mmmmm. Ne dovoljno da me povrijedi, ali dovoljno da se moja usta otvore i glasno stenjanje pobjegne. Osjećam vrh tvog kuraca na svojoj mački. Tvoja druga ruka se igra mojim bradavicama.

Dok te jašem ti me malo pomičeš sa rukama na bokovima. Vaš palac počinje da se kreće napred-nazad preko mog klitorisa. Moje tijelo je pravo ispred tebe. Kosa mi se miče preko tvojih koljena svakim mojim pokretom. Moram da svršim. Lupaš me kao da su prošle nedelje otkako me nisi video. Ne mogu te stvarno osjetiti, ali znam da si tu. Zgrabiš me oko struka i poljubiš me. Podigao si me visoko na svom struku, moja grudi su u tvom licu.

Stranica za upoznavanje udovca i udovaca

TOP