Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
i

uradio kako mi je rečeno... Želim da polako trljaš klitoris u malim kružnicama pokreti" "U redu" Nikada u životu nisam uzimao toliko vremena da masturbiram. ali želim da povučeš gaćice u stranu i kliziš prstima gore-dolje po prorezu, šireći svoje sokove svuda okolo. u redu" Uvukao sam drugi prst sa malim dahtanjem, nadajući se da glupi telemarketer nije primijetio."Brže Lis, i ne zaboravi da trljaš klitoris palcem. Ali želim da mi kažeš kada budeš cuming.""U redu" nije mi trebalo da mi se kaže drugi put. skoro pa.. online upoznavanje za jevrejske samce.
Osjećaš kako ga tvoja maca hvata Lis?""Da" kucanje postaje teško čak i jednom rukom, što zahtijeva veliku koncentraciju čak i za jednostavnu riječ od tri slova."Sada ga izvadi i stavi u usta, želim da okusiš sebe."Sada besno pocrvenevši, pošto nikada nisam osetio ukus, oprezno sam prineo prst ustima i oprezno ga polizao, jauk mi se oteo iz grla dok sam sisao prst u usta, zatvorenih očiju, iznenađen koliko je ovo senzualno ."Stvarno dobar Simon. Izvucite prste i ponovo probajte sebe. unutra i van, unutra i van, ali samo do svog prvog zgloba.

Zatim se prevrnula preko mog tijela, odletjevši u milion smjerova odjednom, dok mi se maca stezala oko prstiju, pulsirajući pritom. Još ne mogu da verujem da ovo radim i nervozno gledam okolo, iako nema nikoga kod kuće. Oh wow... Jesi li još mokra Lis?""Kladim se da želiš da se jebeš prstima, zar ne dušo?""Još ne, dušo...

Online upoznavanje za jevrejske samce

TOP