Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
S

ezona monsuna počela je rano, tačno usred mog dvonedeljnog odmora u toj prelepoj zemlji.

Kada su kiše počele rano, bilo je kao da je džinovski prekidač okrenut. Očekivao sam da će opet zadirkivati, ali ovaj put se dogodilo nešto drugačije;namjernim pokretom njezina je ruka prešla preko mojih jaja, a zatim ponovo do mog kuka.
Oči su joj bile zatvorene. Izbjegavala je svaki kontakt s mojim kitom, ali svaki centimetar oko njega sada je bio trljan, masiran, milovan prstima i povremeno noktima mehanizam karbonskog datiranja.
Ona je odgovorila tihim "hmmmm..." i ponovo se udaljila prema mojim nogama 10 najboljih američkih aplikacija za upoznavanje. Pensrijeve ruke su klizile preko mojih leđa, dajući mi do znanja da je tu i vjerovatno me profesionalno procjenjujući. Namjestila se tako da je trbuhom pritiskala moju glavu, a pružala je ruku preko mojih grudi i nešto niže. Da samo znam ljubavnika koji ima takav dodir!Otprilike na pola puta stala je i pokazala mi da se prevrnem. Tiho sam stenjao u njenim toplim uljem prelivenim rukama, a ona je počela masirati i muzeti osovinu mog kura. Kada se vratila i masirala međicu između mojih nogu, vrteći krugove i pritiskajući taman točnu količinu, ispustio sam nehotično zastenjao.

Jako lijepo. Sada je dodala senzualniji element, a ja sam se užasno provodio pokušavajući spriječiti svoje tijelo da ne reagira. Sve što sam trebao da uradim je da dozvolim da se to desi. Pomuzela je još malo i ponovo ga razmazala, prekrivši cijelu glavu glatkom.Činilo se fasciniranim da ga samo dodirne, osjeti, pogladi. Za nekoliko minuta sam se ugodno opustio, za sat vremena sam skoro zaspao i nadao se da masaža nikada neće prestati. Moj kurac je počeo da se puni i raste ispod peškira. Možda bi još jedna opuštajuća masaža bila dobra stvar, zatim drijemanje i odlazak na boks meč kasnije te noći.

Nakon još nekoliko minuta, pokazala je da je vrijeme da završi. Moj kurac bi se lagano spustio i moje disanje mora da je opet postalo normalno, onda bi ona počela sve ispočetka. Nekoliko trenutaka kasnije gospođa je ispratila moju maserku, predstavljajući je kao Pensri. Svaki put kada bi se nisko sagnula, njene grudi su mi hvatale lice. Moja ruka se sama podigla do njenog čvrstog stomaka, prateći je i dodirujući tamo.
Kiša je padala u stalnom pljusku. Otišao sam na recepciju i izvela ju je ista gospođa kao i prije.
Nehotice su mi se bokovi pokleknuli, ne bi trebalo dugo da se izvuče ogroman orgazam iz mene. Moj kurac je bio tvrd kao čelik i mora da je curio iz precum kao lud. Poznavala je svaki dio mene i dodirivala me na način da mi donese zadovoljstvo. Ljudi su napustili plaže u korist prodavnica i barova. Ovog dana mi je bilo malo dosadno i nisam imao šta da radim do meča Muay-Thai boksa kasnije te večeri. Njene ruke su pokazivale izuzetnu definiciju."Tako jake ruke za malu ženu", pomislio sam."Kladim se da su joj ruke poput čelika."Morao sam potisnuti želju da ispružim ruku da osjetim koliko su mišićavi. Istraživala je reakcije mog tijela.

Mehanizam karbonskog datiranja

TOP