Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
G

ledala ga je mirno, prstima se poigravajući čašom za vino.'Zdravo tamo', rekla je konačno, kad je on stao pored nje.
Bio je to poput plesa čiji su koraci toliko poznati da su se partneri mogli steći i izgubiti a da se obrazac ne pokoleba - zaista, odbacivanje je postalo dio obrasca i između njegovih traženja novih pratilaca kretao se nepromišljenom snagom kroz tkanje tijela. Mutno je mogao čuti kako plače dok je ulazio u nju, ali bila je toliko vruća oko njega da je izgubio svaku kontrolu.
Zastao je da uzme hladno pivo iz jednog od malih barova raštrkanih unaokolo i stao s njim pored gomile drveća u saksiji, pijući i posmatrajući mogućnosti sobe.Čuo je tihi roj smijeha pored sebe, oči su mu uhvatile glatku krunu kestenjaste kose, nalet crne svile, prošla je pored njega prema šanku i čuo je kako se smijeh protestira svom saputniku.'Ne, Jeffrey - stvarno - samo mala čaša vina!Ne usuđujem se imati više od toga, spotaknut ću se o prste!'i uzela je nasmejano ponuđenu čašu i otpila gutljaj. Vidio je kako joj se oči otvaraju dok ga je osjetila, a zatim je bio među njenim nogama, a njegovo tijelo je razdvojilo njena koljena.

Njegove oči su bile uprte u njene, prsti su mu kliznuli dole da podigne njenu ruku sa drveta, nežno trljajući duge prste.'Sta radis ovdje?'upitao je konačno, tihim upitnim glasom, rukom podižući njene prste prema svojim usnama. Počela je, pogledala mu u lice, zakolebala se zabavljanje se ne osjeća dovoljno dobro. Izvio se, a onda je jednim brzim udarcem konačno bio u njoj. Bili su široki, plavi, nepovjerljivi.'Margaret', rekao je i gledao kako joj se oči rašire od iznenadnog prepoznavanja."Carter?"konačno je udahnula i on je mogao da vidi nagli ubrzan puls na njenom grlu.'Sta radis ovdje?'upitao je nesigurno, suhih usta od njene neočekivanosti. Ruke su mu se stisnule uz bokove, želeći je uhvatiti.

Vrativši se u vruću prostoriju, previše osvijetljenu za njega, automatski je kružio. Kada se ona ispričala i izašla kroz staklena vrata na terasu, on je krenuo za njim Pravila izlaska navijačica iz dalasa kauboja.

Zabavljanje se ne osjeća dovoljno dobro

TOP