Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
I

znenada je u zamračenoj prostoriji tajni agent primijetio pokret sjene, a onda joj je iza leđa neka figura prikovala ruke uz bokove.

Uz glasno klokotanje prešla je polovinu njegove dužine u usta i ljuljala se amo-tamo na bokovima. Tračak crvenog donjeg veša bio je samo primetan na njenim kukovima."Imaš izuzetno fine grudi."Čovjek je govorio londonskim naglaskom. Nekoliko stolova je bilo isprekidano okolo gdje su se igrale razne kartaške igre. Kada je visoka plavuša ustala da ode, Emma je izašla za njom i vidjela potpuno novi Bentley iz 1968. Njeni jauci od bola postali su jeci zadovoljstva dok je osjetila neobične senzacije kako njome prolaze kroz nju.

Progutala je dok se ruka uvukla i grubo zgrabila kameru iz skrovišta. Neverovatno visoka zavodnica preko glave je navukla kožni korzet i donji deo pričvrstila za čizme. Čovjek je zakopčao svoju mušicu dok joj je Ejpril trljala obraz Mislim da bi posjeta Madame Peahen mogla biti u redu."Sa rukama i dalje prikovanim uz bokove i izbačenim vrčevima April Dancer je izvedena iz sobe i bačena u gepek auta parkiranog ispred. Dok je ustajala, Emma je gledala kako se kreće i vidjela kako joj se bokovi primamljivo talasaju zahvaljujući tvrdom korzetu i visokim potpeticama. Njeni vezani zglobovi, još uvijek iza nje, bili su povučeni prema gore i prema uzglavlju kreveta uz lanac. „Očekujem da si se zapitao kako sam znao da me špijuniraš, pa, pogledaj svog malog partnera.“ Pokazala je dugačkom cifrom na žalosnu figuru Aprilska plesačica.
Nakon gutljaja polako je pogledala po obodu sobe i usputno pogledala u pravcu osobe koju je došla da prati. Naglo se povukao unazad i ostavio je da visi, niz njene pljuvačke spojio joj je usne s njegovom glavom kurca američki indijski sajtovi za upoznavanje.
Muškarac je spustio pogled i prislonio pištolj na njen lijevi obraz dok je ona zatvorila oči i polizala debeli vrh njegovog kucka. Sa obje ruke na njegovim dlakavim bedrima, April je progutala prva tri inča njegove kosti i okusila slanu vlagu."Lepa usta, lepe usne."Zastenjao je i gurnuo karlicu naprijed. Bespomoćna žena je vrisnula od siline prvog udarca, drugi ju je natjerao da naglo uhvati dah. Nosila je večernju mini haljinu bez rukava u jorgovanoj boji na remen i izgledala je otmjeno i zavodljivo dok je ušla u svoje srebrne cipele s visokim petom.
kako dolazi i prikuplja neprijateljskog špijuna. Dječačke rukavice duge do lakta glatko su jurile uz njezine ruke onemogućeno upoznavanje za tebe. Nikada nije govorio o šifri čak ni na kraju.

Bilo koja druga prilika i možda bi joj bilo drago što ga je upoznala. Ejpril se ponovo zabio u usta i zapušio usta dok joj je njegova dužina gurnuta niz grlo. Bila je prisiljena sisati njegov kurac koji je dostigao punu ukočenost u njenim mokrim ustima. Njena nekada bleda zadnjica je poprimila blistavo crvenilo, a koža je užasno pekla.

Prvo je plavokosa špijunka sjela na svoj veliki krevet i skinula štikle kako bi mogla obući najsavršenije crne čizme visoke do butina koje možete zamisliti.Činilo se da su njene nevjerovatno duge butne kosti i zgodne listove dobili drugu kožu nakon što su bili na sebi. Izvijala se, a ruke su joj i dalje bile čvrsto stisnute dok su joj dražili uspravne bradavice.
Počela je da otkucava papire koji su bili razbacani po stolu u uglu. Njene divne zategnute gole noge bile su savršeno pokazane.

Ovo joj je osiguralo lice prema dolje, dupe gore, dok joj je pičkica jasno otkrivena između gornjih butina. Američki agent je stigao iz New Yorka samo dva dana prije i rekao Britancima o bizarnoj ideji koju THRUSH ima o savijanju laserskih zraka. Prodorne plave oči gledale su sa oštrog uglatog lica sa podignutim nosom i tankim crvenim usnama.
Noćna tama učinila je vid nemogućim i Emma je znala da se mora opasno približiti, bliže nego što je željela. Sljedeća stvar bio je topao dah uz njenu macu praćen zamahom jezikom po dužini njenog proreza. Bio je veoma impresioniran mladim špijunom i njegova rastuća erekcija učinila je vidljivim šatorom u njegovim pantalonama.

Američki indijski sajtovi za upoznavanje

TOP