Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
B

ila je zahvalna što je bila noć i što je kamion imao visoke bokove, ali je znala i da njen gospodar nema vrata prtljažnika, pa bi svako ko ih je pratio bacio oko na njenu pičku Fort Myers sajtovi za upoznavanje.

I dalje je stajala i osjećala je kako su joj noge široko raširene, s ustima koja su joj se pričvrstila za macu, jezikom koji je klizio duž njenih usana, a zubi grickali. Zbunjena, počela je da govori, ali On je brzo prekrio njene usne svojim usnama, ljubeći je dugo i duboko, a zatim joj je, jednim prstom na usnama, šapnuo na uho da mu potpuno veruje, ne postavlja pitanja i zapamti da će je UVIJEK čuvati. Zatim, gurnuvši glavu u usta, usisala ju je unutra, popuštajući centimetar po inč u topla udubljenja.

Svaki od kukova je dobio isti tretman dok nije bila napunjena spermom, kako u ustima tako i po tijelu. Stavljajući joj povez preko očiju, rekao joj je da je vidjela posljednju sliku za noć. Bez reči ju je povukao za povodac, i pre nego što je uspela da proguta poslednje kapi, Njegov jezik je zahvatio njena usta, podelivši sa njom ukus Njegove sopstvene sperme. Zatim joj je penis povučen iz usta i grubo je povučena i rečeno joj je da stane na ruke i koljena.

Uzevši jednu od njezinih ruku, poveo ju je do svog penisa, puštajući joj da osjeti njegovu veličinu i dužinu. Na tu pomisao, više vlage je kapala iz njene pičke, potvrđujući samoj sebi da je ona zaista kurva/kurva/kuja svog Gospodara. Biti u prisustvu svog Gospodara uvek ju je uzbuđivao, ali večeras je bilo nešto drugačije u vezi sa njim;zrak uzbuđenja i iščekivanja koji nije mogla objasniti. Osjetila je kako se kamion kreće dok su se penjali u krevet, jedan za drugim. Sperma se i dalje držala za njenu kosu i brežuljak.

Fort Myers sajtovi za upoznavanje

TOP