Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
C

arolyn je promrmljala dok je zatvarala usne oko tate, hvatajući ga za jaja dok je njena mama nastavila jesti svoju pičku.
Pao je na mamina leđa. Nakon što je još malo lupao po pički svoje kćeri, izvukao je kurac i došao joj po cijelom stomaku i sisama. U ovom trenutku, Cathy je zamolila Cartera da se približi akciji kćer-tata. Sperma je eksplodirala iz njegovog penisa i iscurila duboko u Cathynu analnu šupljinu. Gurnula je zadnjicu u njegovo međunožje kako bi pustila cijeli njegov kurac u nju. Kapnuo joj je niz obraz i na usne. Na osnovu svog ličnog iskustva, znao je da su i njegova sestra i mama bile stručne pusice.

Tata je ustao i odjebao se kako bi poprskao spermu dvije djevojke. Kada su se oporavili, krenuli su do stola za doručak. Tijelo njegove mame je zadrhtalo i došla je jako teško. Cathy je uzela njegov kurac u usta i počela ga sisati dok je uživala u šmrcovanju Carterovih butina po svom okruglom dupetu. I majka i kćerka su jedna drugoj istraživale usta dok su ih jebale porodično meso u pičke. Njegov penis postao je mlohav dok ga je Cathyno dupe izbacilo van uz lagani pljusak. Keti je uvek odlično raspoložena kada kuva za porodicu. Njihova su tijela udarila zajedno dok je on nekoliko puta potpuno uklonio i ponovo ubacio svoj kurac u njenu pičku i iz nje.
Ovo je inscenirano derrick jaxn izlazi sa narcisom. Carter je počeo snažno pipati Cathyne sise dok ju je jebao. Pička joj je postala vlažnija.

Vratila se sa dečka odlaska na aerodrom.„Porodica koja igra zajedno ostaje zajedno“, skoro je ritmično pevala Carolyn tj perkins dating. Pitao se gdje mu je sestra Carolyn. Ispustila je urlik dok je penis njegovog sina ulazio duboko u njenu guzicu i iz nje. Cathy je na sebi imala crveni ogrtač zbog kojeg je izgledala kao slatka i seksi domaćica.

Cathy se osjećala kao sjajna mama koja je brinula o fizičkoj i seksualnoj gladi svoje porodice. Njihova tijela su se udarala.
Cathy, zatečena na trenutak, ispustila je "ooooo..." zvuk, ali se brzo uhvatila u koštac."Dakle, tako vas uče marince - tiho priđite meti i napravite brzi udarac kada ste u dometu?"Ona je pitala."Do đavola da! Poznat sam po svojim odličnim vještinama i refleksima među svojim saradnicima", odgovorio je Carter."Kakav pozdrav za dobro jutro!"Cathy je odgovorila. Ona je zaista bila provajder. Hteo je da probudi sestru, ali ga je očaralo njeno golo telo.
Ustao je iz kreveta i obukao bokserice. Carter je nastavio žestoko zanositi svoju mamu u dupe. Ovdje je jebao drugu djevojku koja je spavala.

Ubrzao je jebanje jezikom i njeni jauci su postali glasniji, ali ona se i dalje nije probudila."Oh, čovječe! Mora da si STVARNO istrošen", pomislio je Carter. Carolyn je ispuzala ispod mame, otišla do obližnje stolice i sjela da dođe do daha. Koristila je jezik da liže spermu oko usta. Morao sam početi bez tebe", rekao je Carter."Početi bez mene je sve kul brate. Njegova jaja udarila su o njenu macu. Carter je zurio u svoju mamu dok je ona brzo strgala svoju pidžama majicu, otkrivajući svoje DD grudi. Počeo ga je uvlačiti i izvlačiti iz njezine mokre pičke dok je spavala. Carolyn i tata su gledali kako nastavljam jebati mamu.

Derrick jaxn izlazi sa narcisom

TOP