Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
P

ogledao je okolo i shvatio da je prepoznao staru oronulu zgradu na uglu ulice koja je bila potpuno nova prije 80 godina.
Samo par tankih pantalona za spavanje. Ali ne, to se nije činilo u redu. Ovdje je živio prvih 16 godina svog života. Besciljno je šetao Bruklinom poslednjih 7 sati. On će također obavijestiti svijet kakva si ti užasna osoba." Steve je zastenjao i srušio se nazad na krevet, spustivši se na mokro mjesto na jastuku. Jamie je izvukao telefon iz kreveta i okrenuo poznati broj. Dok je prelistavao sve Džejmijeve izraze lica, shvatio je nešto čudno. Sada jedite Zolotoy, sve će biti u redu."Džejmi je uradio kako mu je rečeno, završavajući obrok pred njim, ispio visoku čašu vode koju mu je Katerina pritisnula u ruke za hidrataciju i dozvolio da ga odvedu do raskošnog kupatila gde se namakao u kadi za noge. Urađeno je mnogo istraživanja o različitim korištenim "fontovima" i jezicima.Čak i oni koji nisu imali pisani oblik jezika imali su tragove duše sastavljene od slika ili slika. Izašao je iz svoje sobe. Sve je ovo bio takav jebeni nered. Svi oko njega su samo pretpostavljali da će brzo zacijeliti, pa zašto previjati tako malu ranu. Super vojnik je iskoristio svoj stisak na Lucynom zglobu kako bi je zavrnuo i odgurnuo od sebe tako da je posrnula prije nego što se uhvatila. Stiv je nije vidio ovako ljutu otkako je Bucky zarobljen, a ona je zaprijetila da će upucati jadnog čovjeka. Ali šamar koji mu je presjekao lijevi obraz potpuno ga je iznenadio i cijela glava mu je pukla u stranu. Steve je lutao ulicama Bruklina.

Morao je da se vrati u Avengers Tower. Još uvijek može biti lažno...
Odlučan da uđe u trag Tonyju i shvati šta se, dovraga, dogodilo u poslednjih 40 sati. Učinio sam sve što sam mogao da ne bih doveo do ovoga, a ipak se dogodilo bloomy dating app.

Rasplakao si ga."Steve je bio spor u prihvatanju nakon bure emocija kroz koju je večeras prošao, ali čak je i on mogao shvatiti o čemu Lucy govori. Pitanja, nagađanja, ne bi mu povjerovali sve dok nije obavljeno nekoliko različitih testova i Jamie bi vjerojatno bio zarobljen na jedinici za zadržavanje hulka nosača štita ili još gore dok to riješe. Nije li to bilo u redu u oku zakona, ali pogrešno prema standardima Biblije?Steve je provukao prste kroz kosu, povlačeći je u nesigurnosti.

“Molim vas obavijestite Tonyja da nisam homofobičan, samo zbunjen. Dok je Jamie zurio u sebe u ogledalu ispred sebe, njegove je oči privukla sjena tamnog mastila koja se poigravala njegovim boksericama na desnom kuku. Nikada nikome nisam rekao. Ne zaslužuješ ga i nikada nećeš."Prosiktala mu je otrov koji mu je obložio kožu. Razmišljao je o svom imenu i kako je izgledalo tako poznato i pravo na Jamievoj koži, a ipak, kada je sreo dječakove oči, vidio je samo stranca. Zatvorio je oči i Jamie mu je odmah ispunio tamni vid. Bilo je 5:43 ujutro. Ali zašto mu onda ne prići nakon što je bio pripravnik. Uradio je to sa lakoćom. Bilo je dobro.
Svi su bili negativni ili neutralni izrazi. Bio je to podsjetnik na bolnu istinu da nikada neće biti tako sretan nakon završetka.Čak i sada je još uvijek boljelo, ali Jamie nije mogao a da ne posegne i odgurne svoje bokserice s puta kako bi u potpunosti pregledao crna slova.
Nakratko se zapitao da li je moguće da se udavi pod tušem, vjerovatno ne, iako bi se tako riješio ove velike glavobolje. Prošetao je svoju torbu i izvukao par uskih farmerki zbog kojih se osjećao privlačno i košulju sa kaznom.
Lucy nije pokušala spasiti svoj zglob, bila je dovoljno pametna da se ne pokuša boriti sa super vojnikom, ali su joj riječi ionako bile najbolje oružje."Znaš da sam mislio da si sjajan kad sam bio klinac, a onda sam te upoznao i samo sam mislio da je malo staromodan, ali on i dalje predstavlja najčistiji aspekt onoga što znači biti nacionalni heroj.

Bloomy dating app

TOP