Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
S

vi su oni amateri u poređenju sa onim koji je doneo sjaj koji vidim pred sobom. Moja lijeva ruka se vratila svojim putem do tvoje sada mokre mace. Kada moje ruke dođu do tvojih prekrasnih grudi, počinjem lagano da ih milujem otac izlazi sa udatom ženom. Vaš klitoris je lako pronaći.
Uvijek me to zbunilo jer koliko god novca potrošio na više etikete, ovaj uobičajeni brend je ono što vas najviše oduševljava. Ne mogu vam to reći možeš li izgubiti starateljstvo zbog zabavljanja sa prestupnikom. Slobodnom rukom uvlačim prste u gornji dio tvojih gaćica.

Kosa ti je tako meka. Osjećaš vrhove mojih prstiju na tvojoj butini, tik iznad tvog lijevog koljena. Možda sam samo da se fokusiram na osećaj kože dok je moja ruka napustila tvoju kosu i sada se kreće oko tvog vrata do ključne kosti. Tvoje ruke pronalaze put do prednjeg dijela mog ovratnika. Krv u vašem tijelu je očigledno otišla u druge dijelove vašeg tijela, ostavljajući vaše usne hladne. Ali postoji malo oklijevanje.

Počinješ da mi uzvraćaš. Upijam slatki miris tvog seksa dok udišem. Mogu ga namirisati. Gledati kako hodate znači gledati kako Beethovenove note silaze sa stranice i zaglušuju svijet najčudesnijim ritmom.
Tvoja usta se otvaraju malo šire, prihvatajući moju punu naklonost i ljubeći me duboko. Radim na tebi u stalnom ritmu. Ali ovo je tako ispravno. Tvoja maca toliko snažno stišće moj kurac da se ne mogu pomaknuti dok izbijaš u posljednji orgazam. Dugo sam se divio tvojim nogama i guzici. Toplina mog daha šalje struju koja teče kroz tvoje tijelo. Opet se susreće sa vašim sopstvenim. Ližeš uz bok mog kura dok ga nastavljaš pumpati rukom. Tvoja mokra ljubavna kutija tijesna je od iščekivanja. Trljam tvoj klitoris okolo i okolo.

Oči mi se okreću unatrag i ispuštam stenjanje dok moj kurac eksplodira u tvojim ustima. Drago mi je što osjećam da je moj poljubac ispunjen. Masiranje s ljubavlju.

Moj dodir prestaje uz rub čipkastih gaćica koje nosiš. Moja desna ruka se pomerila sa tvog kuka na to tvoje predivno dupe. Natopili ste svoje lepe čipkane gaćice. Tanak materijal mog odijela ne sputava mnogo i pošto znaš da nosim donji veš samo kada vježbam, znaš da nema puno između tebe i onoga što želiš.
Ruka ti se vratila do klitorisa i počinješ brzo da trljaš.Čim su moje velike ruke izvršile pritisak, ti ​​si ponovo dosegnuo vrhunac. Klizim niže po tvom tijelu.

Otac izlazi sa udatom ženom

TOP