Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

vo će biti problem i odmah sam mogao reći da je to nešto što ću morati da shvatim."Predstoji li vam neko vrijeme za odmor?""Razmišljao sam da bismo mogli provesti dan zajedno. Noge su mi još uvijek bile malo slabe i zavili smo na pod s njom na meni. Brzo smo se vratili kod mene i skoro smo utrčali kroz vrata. Svi smo bili goli i videvši njih dvoje u svom sjaju počelo je da vraća malo života mom penisu. To je bilo sve što joj je trebalo i vrisnula je dok ju je orgazam razdirao. Trideset minuta kasnije začulo se kucanje na vratima i Kejtlin je otišla da pusti pratioca u sobu.„Pa, ​​konačno sam te našao, ti mala zafrkavačko“, čuli smo sa vrata i brzo sam potrčao da vidim Kaitlyn naslonjenu na zid i pratioca kako se gura uz nju.
Dakle, koliko imamo vremena prije nego što moraš otići?""Zakazao sam let u tri sata. Ne mogu više imati vlastite djece. Je li to u redu?"Pogledao sam je prljavo da bude u skladu s njenim i odmah okrenuo auto.
I još imam dva ispita za koja moram da se spremim."Kaitlyn se konačno smjestila, a mi smo skupili svoje stvari i sišli u predvorje. Sjeli smo i čekali da avion poleti. Ali, prvo je svima potrebno tuširanje.

Zašto niste mogli imati djecu?"„Nije da ne mogu. Zgrabio sam svoju četkicu za zube i pridružio im se. Njen plač je sada skoro prestao, ali su mi se oteli sitni jecaji dok sam je nastavio držati.
Jedan je na putu."Tokom večere smo još nešto pričali o tome šta očekujemo jedni od drugih i bolje se upoznali. Dio mene se osjeća kao u jednom trenutku će poželjeti da krene dalje i osnuje svoju porodicu.
To je jedina stvar čega sam se plašio."Ne, ali da budem iskren, nisam baš siguran kako će sve ovo funkcionirati. Za sada, zašto ne bismo nešto pojeli?"Dok smo jeli, besposleno smo pričali i tek što smo završili, začulo se kucanje na vratima. Skoro sam te zgrabio u kupaonicu.""Onda smo trebali doći pravo ovamo ili stati na cesti.

Razgovor je bio lak i puno smo se smijali dok smo pričali jedni drugima priče o sebi. Možda to ima veze s tim što smo bliže godinama."Zastao sam prije nego što sam nastavio."Šta očekujete od naše veze?""Zapravo ne znam.

Pomogao sam joj tako što sam skinuo košulju dok mi je ona raskopčavala pantalone. Odlučili su da mi naprave šou i brzo sam se uzbudila.

Nastavio sam da uvlačim i izvlačim njenu pičku i ona je doživjela drugi manji orgazam. Probudio sam se zbog osjećaja teškog predmeta koji mi leži na lijevoj strani i shvatio da je to Cheryl. Ako Kaitlyn želi svoju porodicu, ja ne bih bio tip koji će pomoći u tome. Kad dođemo kući, možda možemo da provedemo takvu noć. Znate, mijenjanje pelena, hranjenje u ponoć i sve ostale stvari koje idu uz to.""Postoji mnogo pozitivnih stvari u vezi s djecom o kojima čak i ne govorite.""Znam."Ućutala je i razmišljao sam o tome šta je rekla web stranice za upoznavanje u Tanzaniji. Cheryl je ponovo pomaknula središnju ruku i kliznula preko nje dok se smjestila udobno. Skinuo sam joj košulju i šorc oko gležnjeva dok je još radila na mojoj košulji. Cherylini rezultati bili su slični Kejtlininim i doživjela je ogroman orgazam. Ubrzo smo oboje bili goli, a ja sam je prikovao za vrata. Kukovi su joj lagano skočili sa sjedišta i tiho je zastenjala. Onda možemo svi biti zajedno za vikend."Cheryl se znatno razvedrila i ja sam pristala."Dogovoreno je. S njim je bila mnogo niža žena obučena profesionalnije.„Gospodine, koliko sam shvatio da je došlo do incidenta sa jednim od naših zaposlenih i želeli bismo da dobijemo izveštaj ako je to s vama u redu.“"To je u redu."Kaitlyn i ja smo obje dale naše izvještaje i pokazali smo im štetu na zidu.

Web stranice za upoznavanje u Tanzaniji

TOP