Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
D

ahnula sam dok me jebao jezikom, a prsti su se igrali mojim klitorisom."O Bože" zastenjala sam.

Opsjedala sam ga i pozicionirala njegov penis na otvor u mojoj ženskosti. Sagnuo se i poljubio me.

Položio sam raširenog orla, pričvršćenog za stupove kreveta, pokušavajući da stavim pod kontrolu disanje. Ruke su mi prešle na njegove bradavice i počela sam štipati i uvijati, zadirkujući njegove bradavice kao i on moje. Ništa više nisam mogao smisliti. Usporio je i počeo polako pomicati svoj kurac unutra i van, uživajući u osjećaju sisanja i osjećaju kako moj jezik prolazi po cijelom njegovom stablu u mojim ustima.

Pogledala sam ga u oči i osjetila kako se naše duše povezuju dok sam se spuštala na njega i osjećala kako se njegov penis rasteže i ispunjava me. Počela sam da mu svršavam i snažno štipam bradavice.Čvrsto mi je držao bokove i snažno se nabio.

Cijelo mi se tijelo treslo od intenzivnih orgazama koje sam doživjela i bila sam iscrpljena zašto je zabavljanje u srednjoj školi loše. Ponovo sam zastenjala od frustracije."Ne sviđa mi se tvoj ton", upozorio je, "S tim ćemo se pozabaviti kasnije."Ugurao je jače, čineći da se osjećam kao da će njegov penis proći skroz kroz mene.
Hteo sam ponovo da svršim. Nastavio je da se igra sa mojom macom, mojim klitorisom i mojim bradavicama ustima, jezikom i zubima, činilo se kao satima.
Počela sam trljati svoje tijelo gore-dolje po njegovom, osjećajući kako se njegova muškost izboči i pritišće u mene. To je bio trenutak o kojem sam sanjao. Ovaj put sam poslušao i on je ušao bez mog usta."To je dobra djevojka," zastenjao je zadovoljno.
Polako je kliznuo nazad, a zatim ponovo ušao. Osjetila sam njegovu spermu kako puca u moju macu, oblažući me njegovim sjemenom.

Jednom kada me natjerao da svršim prstima, stavio je usta na moj centar i počeo lizati i sisati spermu koja je curila iz mene. Ruke su mu se pomaknule na moje bokove, a on me držao i počeo zabijati sve jače i brže. Držao ga je tamo i rekao mi da se smirim. Sisao sam mu prst baš kao što sam mu sisao kurac. Sada je bio mrak i jedino svjetlo u prostoriji bila su svjetla koja su bila upaljena na balkonu ispred spavaće sobe. Znao sam šta želi, a da nije rekao ni riječi.Želio je istu stvar. Stalno mi je govorio da će odlučiti kada mi bude dosta.

Ležanje tamo vezanih ruku i nogu, u njegovoj milosti, dok je on odlučivao kako i kada mi je govorio kada ću svršiti, učinio je to jednim od najsnažnijih orgazama koje sam ikada imala. Kada sam završio, rekao mi je da legnem na leđa i raširim noge.
Nikada do tada nisam ispuštao tako iskonske zvukove. Njegove su se oči pomaknule na moje dok se zabio duboko.Čuo sam ga kako ječi od zadovoljstva. Zastenjala sam u odgovoru, a osjećaj vibrira vrhom njegovog kurca u mom grlu, šaljući ga preko ruba.Čvrsto mi je uštipnuo bradavice dok se uzdao u duboko, držeći tamo dok je njegova topla gusta sperma počela da prska niz moje grlo. Budući da sam još uvijek bila vezana za krevet, kontrolirao je dubinu do koje je njegov penis ušao u moje grlo i brzinu.

Zašto je zabavljanje u srednjoj školi loše

TOP