Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

sjećala se kao sjebana palačinka. Nakon posljednje Na slici, stranac je prevrnuo Jazzy i ponovo je jebao u dupe.

Momak se izvukao i izbacio spermu po njenom licu."Prokletstvo. Vidimo se u četiri i dobro ćemo se zabaviti."Emma se nacerila."Vidiš, to nije bilo tako teško.
"Slatkiše, ima nešto hladno-hladnog novca za tvoju zgodnu pičku.". Jazzy je pocrveneo grindr recenzije stranica za upoznavanje. pedeset dolara... Jazzy je jezikom prešla preko njegove rupe i Brunova glava je poletjela."SVRŠIM!"Vruća jism je šiknula u njena usta. Jazzy se toliko migoljila da joj je zadnjica skliznula od njega. ali imam jebenog prijatelja koji me tu i iznova seksa.

Bruno ju je snažno udarao dok joj je njegova velika ruka stiskala sise, a njegov debeli stomak ju je gnječio. Sad da ti obrijem macu, tako da bude sjajna i ćelava. " Jazzy je pocrvenjela od srama i pohlepe, potpuno opčinjena smotom novčanica. Tko je ovaj tvoj jebeni drug?"Jazzy se nasmijao."Je li to vaš napaljeni rođak Clive? Zadržavanje u porodici, zar ne?"Emmino lice zablistalo je crveno."Da jeste, ali vratimo se na one videe lizanja maca."Kliknula je na drugi video."Vau, ta drolja ima izgled ekstaze. "OUCH!"Jazzyjevi nokti su se uhvatili za pod dok je Brunov debeli penis zabio duboko... Nasmijao se. I oni su ležali zajedno sa kurcem još zakopanim u njenu pičku. po rupi... Nakon duplog daiquirija, sve je postalo toplo, i nejasno-divno. Jazzy je to mrzeo, ali... Definitivno bi mogla koristiti gotovinu. Veliki je zavijao."Ti nestašna mala kurvo—sviđa mi se!"Uzimajući njegov kurac u svoja usta, Jazzy ga je snažno usisala, klackajući glavom gore-dolje kao nestašna drolja."Dublje kolači za bebe, dublje."Ona jeste, ali joj je kreten gurnuo glavu dole. Njegov kurac se spremao da ispljune. MOLIM VAS!"Pumpao je sve brže i brže. i doživi još jedan nevjerovatan orgazam... Ali onda je veliki momak izbrojao pet, sto dolara i gurnuo ih u njenu pohlepnu pičku.
Tako je kreten gurnuo dva prsta u njenu macu i zabio palac u njeno dupe. požuri i svrši...

Momci više vole ćelav nego gust."Emma se zahihotala."Oh, i kad popušiš Brunov kurac, hm... Tip je progunđao.
Tip joj je milovao sise i sisao bradavice dok nisunatečen i rumen izlazim sa mlađim muškarcem.

Grindr recenzije stranica za upoznavanje

TOP